![]() |
To sa pravim imenima i opisom je nemoguce primijeniti! Onda morash imati i policiju koja ce provjeravati iste, stvarno nemoguce :roll:
|
Milose, kao i obicno, opet promasujes temu i navodis pricu na svoju vodenicu. Nisi ti tu da procenjujes ko je kakav i da li je od ugleda ili nije, niti smo mi tu da bi nas ti i slicni tebi procenjivali. Pitam se kako se niko drugi od clanova nije setio da sprovodi istragu o tome "ko je ko", nego su svi pazljivo citali postove odredjenih ljudi, gde sve to vec i pise. Nismo mi "vladari iz senke", pa da nam je identitet tajan. Mi smo ljudi sa obicnim zivotima i neobicnim, lepim poslom, pravim adresama i brojevima telefona.Vecina nas zna ko je ko i cije savete slusa, a cije ne. Max je zeleo da ostane anoniman, ali sam ja ipak, posle par postova znao ko je u pitanju, jer ne mozes da se bavis ovim poslom ozbiljno, a da to ne znas, osim ako nisi pocetnik ili hobista. U oba slucaja bi trebao sa duznim postovanjem da se ophodis prema ljudima koji nesto rade i, 'ajde da kazem, vrede (ne misleci pri tom da drugi ne vrede) jer vec samim tim sto su odvojili vremena za tebe (a vremena nikad dosta), cine ti ogromnu uslugu, koju oni nisu imali ni u najavi kada su pocinjali da se bave ovim poslom.
Da ne duzim... Ne zelim da mi skreces temu sa pravog puta, niti da o ovome sto sam napisao raspravljas dalje, barem ne u ovom topicu. Tvoj prethodni post ostavljam samo zato da bi ovaj imao smisla jer mislim da je veoma svrsishodno da ti neko jedanput vec kaze par stvari o tvom stavu i ponasanju (koje su ovde prezentovane u najkracem mogucem obliku). Svaki dalji pokusaj rasprave sa tvoje strane na ovu temu nije dobrodosao i bice momentalno brisan. Sportsko upozorenje. |
Uhhhhhhhh, brate........hmmmmmmmmmmm :shock:
Ja bih licno samo volio kada bi se to "procjenjivanje" ko je zasluzio BAN a ko NE, sprovodilo na PRAVEDNOJ i REALNOJ OSNOVI a ne KO je KOME simpatican a ko NIJE jer ce se,u protivnom, ljudi ustrucavati konstruktivnog komentara i postati pasivni posjetioci ovog foruma!(kao ja u zadnje vrijeme). *ebi ga, mislim da bi trebalo stvoriti SIROKU prijateljsku atmosferu a ne da se vrti stalno 20-tak ljudi. Ja sam milion puta htio da se ukljucim u neku konstruktivnu raspravu a onda kontam neko "vazan" ce se naci pogodjenim mozda drugacijim misljenjem pa bolje da sutim inace PENDREK! Vjerujem da nisam jedini i da ima jos ljudi koji djele moje misljenje! Sto se mene tice ja sam za opravdanu toleranciju vise nego za PENDREK ZAKON; odmah CRVENI KARTON itd,itd. Izvinjavam se ako sam ne namjerno nekog iritiro! Valjda nece biti odmah CRVENI KARTON,nadam se! :shock: Malo opustenosti nije na odmet, Nervoze imamo svi u realnom zivotu i previse,zato bjezimo OVDE kao neko nastavno utociste! Pozdrav! |
Quote:
|
Quote:
btw Administratori - svi na kurs kod Divinera! :idea: |
Hmm.....
prije nego objasnim cijelu situaciju s tonalinom, moram iskomentirati bumbara koji niti zna sto se dogodilo, niti ga zanima, vec prosuduje (a to je radio i prosli put) na osnovu predrasuda. Sto reci o tome? Ako ste svi dobili dojam da ja ljude izbacujem sa foruma po vlastitom nahodenju i svidanju, onda imate nisko misljenje o meni. Dobro da znam. :!: Mogli.Ovo za zene necu komentirati. Zasto onda nisu bitne druge zene clanice ovog foruma?! Ako ja ovdje predstavljam samo suprotan spol evo mi i drugog razloga da se manim ovog mjesta. Sto se Jadrana tice.... zasto ne otvoris peticiju za njega? Zasto se zalis i nista ne radis po tom pitanju? I prosudivanje kvalitete administratora? Smijesno. To si ionako mislio samo na mene, ali valjda zato sto sam zena ne mozes reci. Ima rjesenje i za to. __________________________________________________ ___ Sad se vratimo na uzrok cijele ove price! Ako je nekome vazan :? ? Biti cu objektivna i opisati situaciju koja se zbila i koja zaista nije morala zavrsiti ovako uopce! Pocelo je sa time da je tonalino napisao nekulturnu izjavu o tome kako na slicici vegetarijanski proizvodi izgledaju poput.. (nije napisao cega, nego je stavio smilic face kojoj nesto smrdi). Mozemo se praviti ludi i reci da nije mislio to, nego nesto drugo, ali necemo. I nista strasno! Mene poruka nije razljutila niti mi dala povod da se raspravljam, te sam upravo zato da izbjegnem rasprave drugih (i/ili mene) tu poruku izbrisala misleci da ce tonalino jednostavno skuziti da nije napisao nesto sto je u redu i to je to. Tonalino me vec ranije provocirao i upravo zato nisam ni htjela uputiti mu niti rijec. Neka bude tu, pise... dok je to kulturno i ok. To je bio moj stav. Ali on je krenuo na mene stavljajuci pod upitnik utemeljenost moje odluke da izbrisem tako nebitnu poruku. Napadajuci me kako ne prihvacam razlicita misljenja, da sam preozbiljno shvatila ulogu admina itd. Nastavljao je sa istom pricom zapocetom prije dva mjeseca kad me na isti nacin stavljao pod upitnik kako sam besmislena i neinteligentna osoba. Cak sam i preko svega toga presla (prosli put). Ali sto je previse, previse je. Odnosno, pitanje je DO KAD? A drugo - ZASTO? U komunikaciji sa drugima sam otkrila da je on i inace problematican clan sto mi je pojednostavilo odluku. Sto se tice Leshine 3 strane price.... Evo druge moguce strane price. Ja sam se mogla lijepo nasmijati i reci :"Da, da... stvarno imas pravo. Bas ruzno izgleda hrana koju jedem. Ha ha ha..."... i stvar bi bila zavrsena?! Ta strana price za mene ne postoji. On je napisao nekulturan post i ja sam imala svako pravo izbrisati ga! TOCKA. Dva dana se raspravljao sa mnom radi toga (Lesha, ti si uletio tek na drugi dan) sto mu je i donijelo uklon sa foruma. Ne poruka - vec neprihvacanje i nepostovanje prema administratoru foruma! Ako misli da moze tako bez posljedica.... koja bi svrha nasih uloga uopce i bila? Stvarno sam ga zamolila vise od 3,4 puta da odustane (prosli smo i crveni i zuti karton!). On je na to rekao zasto ja ne odustanem! Tu je vec fitilj bio kraci... Iskoristila sam svoj "visi" polozaj da "impulsivno" reagiram i prekinem raspravu koja se na lijepo nije dala prekinuti. Znaci. Nitko nije izbacen zato sto je napisao blesavu poruku! To ne! Vec zato sto se puna dva dana raspravljao sa mnom oko toga sto sam je obrisala (ustvari ne oko toga, jer je on krenuo na mene u drugom kontekstu)! Ma cak i da sam pogrijesila nema mjesta tolikoj raspravi. Ne bi nikad izbrisala nesto u sto je netko ulozio trud, vrijeme, pisao nesto u sto snazno vjeruje (slagala se ja time ili ne). Ali ovo je bio jedan glupi, kratak, nimalo duhovit post koji je izbrisan i takav je trebao i ostati bez cijele ove drame! Upravo je zato i bio izbrisan da se drama sprijeci. Ali - ako je clan taj koji dramu i zeli - onda ionako nije bilo moguce sprijeciti je. On je pokazao da je upravo takav, stoga.... evo neka pronade svoje mjesto pod suncem. Treca strana price je ona koja se trebala dogoditi. Izbrisan besmislen post. Nema svade. Tonalino je i dalje clan. Ne ljutim se na njega, niti on na mene (jer mudro shvaca da je napisao glupost i od toga odustane) i to je to. Zasto je tako tesko tonalinu bilo prihvatiti tu stranu price? Zato sto je osoba koja zeli i trazi konflikt kao sto su i drugi imali prilike zamjetiti. U kombinaciji sa osobom koja ne zna trpit sranja, a niti "pravilno" ignorirati covjeka - evo raspleta. __________________________________________________ ____ Nisam ja osoba-klaun koja izbjegava da se ikome zamjeri. Zao mi je ako se netko razocarao u mene, ali ja ne zivim od svoje slike vec od istine. Ne glumatam, ne smjeskam se i ne trpim sranja samo kako bi me vise ljudi prihvacalo i nitko me ne bi mrzio. Takve ljude ne mozes uistinu niti voljeti. Osim toga.. kad vidim kojim ljudima sam draga (i inace i ovdje), onda vidim da sam na dobrom putu jer to su svi tako dobri, pametni, talentirani, mudri i duboki ljudi da mora da sam i ja bar ?etvrtinu takva kad vole da sam im blizu. __________________________________________________ ____ Za ostale me nije briga. Ne vise. |
Quote:
|
Quote:
Dragi Mogli, zar sam ja uzaludno napisala cijeli ovaj gore tekst i opisala sto se dogodilo? To ti nimalo nije uspjelo pribliziti situaciju? Ti slijedeci? Zasto? Ja ne zamjeram tome sto ti ne vidis argumentiranost mojih djela. Ne zamjeram ni sto me karakteriziras kao plitku osobu time sto uopce i pricas u kontekstu "ja, slijedeci". ______________________________________________ Ja sam kao administrator imala pravo obrisati poruku koju ne smatram prikladnom! Tonalino je to trebao prihvatiti, a ne nastavljati raspravu puna dva dana radi toga i time iskazati nepostovanje kojemu bi sada trebalo biti dopusteno da pozivi na ovom forumu? :!: Da nekoga upozorite 4 puta, ali da ne pomaze? Zasto radite toliku strku oko svega? Bojite se da biste mogli biti u kozi nekoga koga bi ja mogla izbaciti? Ako imate takav strah, onda vam manjka mudrosti kad ne mozete shvatiti da ja takve stvari bez razloga ne radim. Nego, vidim da ja da nema smisla vama ista govoriti. Mogli. A koji su to onda drugi admini koje prozivas? Da od divinera imamo sto nauciti svi, naravno. Ali u ovom kontekstu to je znacilo nesto drugo. Nemojmo se i ovdje praviti ludi. __________________________________________________ _____ ZASTO DA JA BUDEM ADMINISTRATOR KAD NEMAM PRAVO OBRISATI JEDNU JEBENU PORUKU, A DA ME CIJELI FORUM (sa iznimkama) NE NAPADA RADI TOGA? ZASTO DA BUDEM CLAN FORUMA NA KOJEM BI TREBALA RADITI ONO STO NE RADIM NI U STVARNOM ZIVOTU - TRPIT I GUTATI SERVIRANA SRANJA?__________________________________________________ ____ |
Ajde bre sta se zapeli.. sta napadate Anitu.. treba da vas je sramota...svi znaju da pisu kilometarse textove i elaborate oko jedne glupe i sporedne teme...cemu tolika sujeta...admin je tu da olaksa ali i da opomene na neke stvari koje pojednici zaboravljaju....mislite o tome..
|
Starter@ Hvala.
Quote:
Vidim da se mnogi osjecate ugrozeni od mene. Ja sam takoder ovo mjesto smatrala mjestom opustanja i mira. Ali evo, vec punih tjedan dana to nije. Zar vi stvarno mislite da je u redu da netko napise nekulturnu uvredljivu poruku i da se ona ne bi trebala izbrisati? Mislite li da je u redu da se netko toj obrisanoj poruci opire dva dana i nakon ?etiri upozorenja? Jos uvijek na kraju ostaje problem U MENI? Kao sto je ljepota u oku promatraca, tako je mozda i pamet u glavi citatelja, pa evo... malo tko razumije sto pisem. Jednostavno ne mogu trpiti ovu dozu negativnosti koju osjecam od vas ovdje. Potpuno nezasluzeno. Svi zajedno mi dugujete ispriku u vlastitim srcima. Napadate me neopravdano i iz vlastitih nerealnih strahova odbijajuci promatrati upravo ovu situaciju i donijeti vlastiti objektivan sud. Osim toga, tonalino vam je jos ovdje. I cipelu sam vratila. _____________________________________ Pure? Sa kojim djelom bumbarovog texta si se ti slozio? U njemu nisi "procitao" izmedu redaka da je upuceno meni? Ili si se sakrio iza njega kako ti ne bi morao meni nesto direktno reci? Grijesim? Zato pitam. Da ne stvorim pogresno misljenje. _____________________________________ Koliko uzalud potrosenog vremena.... strasno.. :( |
All times are GMT +1. The time now is 05:22 AM. |