![]() |
Hehe. Ne znam sta to imam SX-ov mixer, a da nema u sonarovom? 8)
Klikni u sonaru ALT + 3 i pogledaj mu mixer... Prvo je ljepsi bar dva puta. ;) Ali ja ga rijetko koristim, jer uglavnom radim na glavnoj tabli... i sa precicama, naravno. 8) |
Quote:
http://www.pcmcentar.co.yu/Img/cubasesx3%204.jpg A sto se sonara tice .. jebo te sonar i sve sto pocinje na slovo S Sve ti Sabijem u Sisu zajdno sa Sonarom :D :D |
Pretpostavljam da je inzinjerima Sonara 4 (najinteligentnije osmisljenog i za rad najlakseg softvera na svijetu) valjda prevashodno bio bitan zvuk, zato se nisu bakcali sa tim perifernim stvarima za malu djecu, kao sto su biranje farbe i oblika mixera, i da li su dugmici plavi ili crveni. :P
Zapravo, to se vise nudi u komjuterskim igrama (posebno u strategijama) i raznorazlim 3D animacijama. Recimo, imas Hogara Strasnog i trebas da ga obuces, pa biras hoces li mu na glavu staviti kozije rogove ili od vola. heheeeeee.. :mrgreen: |
?alu na stranu, evo koji problem mi se javlja kod Hard Core i Artist drumsa: Kada neki od njih pokrenem, izlazi mi poruka o postojanju problerma zbog kojeg zvuk ne?e izlaziti:
The Outputs configured in the loaded Multi Differ from the current output onfiguration. Ovo ne znam da prevedem. :oops: ?ta treba da uradim da mi ovo ne izlazi? |
@Ivan , gde se bira izgled miksera ?
Da li se moze birati izgled posebno za mixer 1 , mixer 2 , mixer 3 ? Koja je to verzija Cubase ? |
SX 3
|
Quote:
I moze li to Nuendo??? |
Ljudi, pa to sto vidite je Yamaha Studio Manager (sada integrisan u SX3 i Nuendo 3) koji sluzi za kontrolu Yamahinih digitalnih miksera...
|
Quote:
|
Jasno sefe! :wink:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:06 AM. |