![]() |
Re: Presonus Studio One V2 - ARA (r)evolucija!!!
Hvala druze moj dobri, ali kad sam u File Tempo upisao zeljeni bpm, nisam dobio nista. Tek kad sam tamo upisao njegov postojeci tempo, onda ga je Studio One stratchovao u bpm pesme!
|
Quote:
|
Oprostite, mislim, delovaće kao spamerska rabota jer se ponavljam, ali
zaista ne razumem za?to tvorci ovog programa nisu implementirali ono ?to su "ideolozi" i programeri svih drugih DAW-ova koje sam bar ja koristio (bilo ih je dosta)... ...a to je fino kretanje playback kursorom. Dakle, uhvati? ga object selection alatkom i vuče? po timeline-u, zaustavi? gde treba, radi? dalje. Srubbing tool, kao poseban alat koji ovoj uobičajenoj mogućnosti u audio-sekvencerima daje na značaju jer mu pridodaje i zvuk, takođe ne postoji, a umesto njega je ponuđen samo point'n'play tool. Hm? Na Presonusovom forumu uprkos ?elji pojedinih korisnika da znaju za?to ovoga nema, jo? se nisu oglasili. Da se razumemo, prihvatam svaku filozofiju i spreman sam da menjam navike, ali volim da znam za?to i kuda me to praktično vodi. Ovo je mo?da za neke sitnica i glupost, ali ako pored S1 uporedo koristite i softvere gde se playback kursorom krećete, onda će vas sistem kliktanja po tajmlajnu pre nervirati nego ne?to drugo, jer prosto nećete razumeti za?to čitav svet radi onako, a ovi su se setili da je bolje, pa insistiraju da bude ovako. |
Quote:
|
Ne mogu da utvrdim za?to, ali nakon instaliranja samostalne verzije
Melodyne-a, u S1 mi ne radi taj mod, odnosno, na ctrl M mi izlazi poruka o tome kako nemam instaliran ovaj Celemony-jev program... Sve je ?ljakalo dok je bila osiroma?ena, Presonusova bazična varijanta. |
Quote:
|
Probaću sa drugom :D verzijom!
|
Probao. Proradilo, ali ne?to se sa nečim očigledno ne miri?e jer editor radi
kao da sam nabacio 92 plagina i 44 instrumenta. Bri?em ja ovo i vraćam se na Essentials. :cry: |
Quote:
|
Evo ja nastavljam sa serijom decijih pitanja - Zna li neko kako da na instrument kanalu dam mogucnost da se zvuk izbaci sa moje Korg klavjature? Napravio sam normalno midi eksterni instrument, sviram preko nje u presonusu, sve sljaka, ali nigde mogucnosti da to klavijtura i odsvira, sto je odmah bilo dato u Nuendu, i sto i sad mogu odmah da odradim...:confused:
|
All times are GMT +1. The time now is 08:30 PM. |