Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   JOHN WILLIAMS - CONDUCTER SCORE ili sl. (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=9754)

nESbo 26-10-2004 01:19 PM

Quote:

Originally Posted by ANITA
Nadam se da je "pismo" ljubavno.... :wink: Vec dugo nisam dobila ljubavno pismo.... :(

nemoj onda da krijes adresu! :wink:

ANITA 26-10-2004 01:55 PM

Quote:

Originally Posted by nESbo
Quote:

Nadam se da je "pismo" ljubavno.... :wink: Vec dugo nisam dobila ljubavno pismo.... :(

nemoj onda da krijes adresu! :wink:

Mozda nisi imao namjeru, ali ustvari ako ovu recenicu shvatimo metaforicki - vrlo je duboka! :wink:

ANITA 26-10-2004 01:57 PM

Sto je SPICE na koji se misli u tvom citatu?

nESbo 26-10-2004 02:57 PM

Ehej!!! Druzino!!! Naravno da nisam imao nikakvu nameru (a da je duboko i metaforicno, 8) )! "the spice", pa zar ne znas? "dina pescana planeta"... cela ta prica o ZACINU... the dune, the spice... TRAVEL WITHOUT MOVING :zzz: inace ceo taj citat je izvucen iz dine i ubacen u pesmu Astral Projection-a "Dancing Galaxy"... (fenomenalna melodika!, tebi bi se sigurno svidela!) ...eto tako...

poz!

arto 26-10-2004 03:03 PM

Quote:

Nema problema. Ja cu javiti kad note stignu (to ce biti 10-tak dana sigurno, nekad i 2 tjedna...) a do tada svi imate vremena naruciti muziku koju zelite. Za tebe saljem ET i PAtriota, a imam jos hrpu filmske glazbe (ono sto nemam "imam" u blizini kod prijatelja... pa je znaci opet nabavljivo) ALI su to sve mp3-ce...

I ja imam puno MP3-a na HDD-u (preko 30 Gb). Uglavnom savremena "klasi?na~umetni?ka" muzika ali imam puno i Bach-a, Bethovena itd.. Ljubitelj sam Bila Evansa pa imam puno i njegove muzike. Sa filmskom stojim lo?e. Mo?da da kada ti budemo slali "pismo ljubavno" :angel: , a ti nama note (vidi? da smo mi lo?ije pro?li) da razmenimo i muziku.

nixylive 27-10-2004 12:19 AM

Nemam ni ja muziku iz ova dva filma.

Ostatak diska mozes da dopunis muzikom Johna Williamasa da bar imamo materijal za slusanje. Ja imam oko 300 gb muzike, ali ovo nemam :lol: Znate gde imate moj katalog pa pogledajte, nije problem da i ja nesto posaljem pride.

ANITA 27-10-2004 01:02 AM

[size=3]Bas narucujem.... Tamo na sheet music plus nemaju placanje preko kartica vec cekom... pa sam nasla drugi izvor... a vidi ovdje cijene postarine... :( Pa oni nisu normalni.... :evil:

[color=yellow]4490192-H1 The Patriot - Deluxe Score Only Professional - Book - John Williams Signature Editions Series 1 $48.00 USD $48.00 USD
Sales Tax: $0.00 USD
Total: $48.00 USD

Ship Via: Airmail Letter Post (5 to 21 Work Days) $18.25 USD
Airmail Parcel Post (5 to 21 Work Days) $22.00 USD
Global Express Mail EMS (7 to 14 Work Days) $30.15 USD
Global Express Guaranteed Non-Document Service (5 to 14 Work Days) $93.00 USD

Idem probat pronaci drugi izvor.. a ako ne nadem.. ovako cu, sto mogu. :?

Nema veze :D , narucih ja upravo... samo se nadam da ce brzo doci..... Jedva cekam.
Pozdrav svima! :D

nixylive 30-10-2004 07:20 PM

Jane da posaljem ja tebi novac?

All times are GMT +1. The time now is 05:57 PM.