Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Rasprava - music business - ovdje i vani... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=20573)

HeatMan 05-12-2007 06:50 PM

Re: Rasprava - music business - ovdje i vani...

Quote:

Originally Posted by Rhino (Post 181905)
Pa ne brani joj niko bukvalno....

Ali shvatite da je to cura od 19god s kojom se moze pricati....

I mene bi nerviralo da uletim kao teenager na neki forum sa btw potpuno ok
energijom u zvuku, i svi pocnu da me peglaju s pricom eeeeeh kako to rade crnkinje blablabla.. Dje ces s tim zvukom, i tako to....

To je isto kao da divnoj i predivnoj mladoj djevojci koja zeli da se bavi manekenstvom kazes...... Jesi slatka, ali je Naomi Campbell sestro vrh, nemoj da se bavis time....

Zbog toga nam je i scena ovakva kakva jeste...

Ne zelim da se prepirem sa nikim, samo zelim da evi dam malo poleta i podrske!

volim te.

LACKY 05-12-2007 06:53 PM

Ma u cemu je problem?

Eeva_r&b 05-12-2007 06:55 PM

Re: R&B Singer

Ok,mislim da je ovaj komentar bio...pa da kazem..niti interesantan,niti je imao smisla.
A ako si kojim slucajem ozbiljan,ja onda postujem cinjenicu da ti igras fudbal bolje od mene.Ne mora nesto da mi se dopada da bih to postovala,dovoljno je da ne mogu da uradim to isto.Tako i za muziku.
Ne mora da ti se dopada,ali postuj.Niko tebe ne vuce za rukav,niti te 'smara'.
A ovo je muzicki forum koliko se secam...

Ma sta ja pricam uostalom,gubim vreme :)
Mislim da necu vise ulaziti u rasprave na ovom forumu....
Premalo ljudi ovde zapravo ume da civilizovano komunicira i postuje sagovornika...

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 181896)
Aaa ti si na muziku mislila!
Pa i ja od tebe bolje igram fudbal pa te nesmaram sa tim'.

Rhino 05-12-2007 06:57 PM

@HeatMan

Ne kazem ja da da nema dobrih ljudi kod nas....

Ali pricam o gotovom proizvodu.....

Cisto sumnjam da taj risbo finalizira te proizvode koji se prodaju u njemackoj...
Ako grijeshim, sorry & respec!

Jedno je da imas ok ideje, slazes ih u acidu, f loopsu, nuendu... nebitno....

A drugo je da zvucis 'masno' kako recimo dash zna da ubode.... a da ne pominjemo neke njemacke kao one seed ili agroberlin..... Toooo brate zvuci tehnicki u pm.....

Ja pricam o produkciji, ne o beat makingu......

To jednostavno ne moze s kompom i akai kontrolerom....

EDIT:

Ooops nije kontroler nego pravi mpc, to je isto razlika...

LACKY 05-12-2007 07:00 PM

Pazi sreco ja se nesecam da sam se nesto raspravljao, koliko vidim samo se ti raspravljs.
A kada smo kod postovanja sagovornika onda se vrati pa procitaj svoje!
Ja te podrzavam i razumem sto mislis da si najbolja (manje vise svi to mislimo o sebi), ali nije u tome problem. Problem je sto nas pokusavas da ubedis da si najbolja, pa dozvoli i nama da sami nesto zakljucimo.

Eeva_r&b 05-12-2007 07:04 PM

Lol,i ja te volim :-)
Elem nije poenta u tome sto me niko ne hvali,nego sto niko ne predlaze sta mogu da ucinim da napredujem...vec samo prosipaju 'znanje o svetu' koje misle da mi fali...to sto sam mlada ne znaci da sam pala sa Marsa...znam ja koliko je suludo i tesko to sto radim...ali ako ne mozete da pomognete...radije cutite,bicu vam zahvalnija :)

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 181907)
volim te.

balthazaar 05-12-2007 07:09 PM

Što se mene lično tiče - Eva ima 16 puta bolji šmek za to nego većina pjevačica iz tog nekog fazona sa ovih prostora! Ne bih se usudio da kažem da je najbolja, al da je najbolja od onoga što sam ja na ovim prostorima čuo - to mogu da kažem. Po mom ličnom nekom ukusu - to mi iskrenije i autentičnije zvuči od AK koje je po meni šatroviranje do bola!

Medjuuutim...medjutim i ja i bilo ko bi lagali kao psi da joj sad kazemo da je to nesto sad cime moze da udari sad po nekom stranom trzistu...

zamislite dodjem sad ja u italiju i vicem sve na glas " jaaa sam talijan" ..."ja sam talijan" .....garant bih im bio do bola zanimljiv ;) jer nisu talijana sigurno vidjeli ko za od kad ;)))

Oggy 05-12-2007 07:11 PM

Quote:

Originally Posted by balthazaar (Post 181914)
?
zamislite dodjem sad ja u italiju i vicem sve na glas " jaaa sam talijan" ..."ja sam talijan" .....garant bih im bio do bola zanimljiv ;) jer nisu talijana sigurno vidjeli ko za od kad ;)))

Ziva istina...
U Rimu ima vise Kineza nego u Pekingu... :D

LACKY 05-12-2007 07:12 PM

Cija je ovo Kineska zastava?

balthazaar 05-12-2007 07:15 PM

Quote:

Originally Posted by Oggy (Post 181915)
Ziva istina...
U Rimu ima vise Kineza nego u Pekingu... :D

:D :D :D :D

Oggy 05-12-2007 07:17 PM

"Kineska se zastava vijori, Don't happy- be worry..." :D

balthazaar 05-12-2007 07:18 PM

ja sam davno sebi reko - "nema ti druge no da ideš u kineze" ;):D :D :D

Oggy 05-12-2007 07:19 PM

" ...I sve bih ja te Kineze vratio tamo kod njih u Japan!" :D

Eeva_r&b 05-12-2007 07:19 PM

Ni u jednom trenutku nisam izgovorila ni slicnu recenicu,niti to zaista mislim o sebi.
Znam i koliko sam dobra,i koliko je jos potrebno da radim i da ucim.
Problem je u tome sto pokusavam da vas ubedim da ne pricate o stvarima o kojima ne znate dovoljno A TO JE R&B OCIGLEDNO,i ako zelite da kritikujete, da bude konstruktivno.

Ja nisam cula ni jednu kritiku na moju muziku od vas svih, NI JEDNU JEDINU.
'ista si kao svi' i 'nema sanse da uspes' nisu kritike kakve bi bilo kome bile korisne.
Stavise,to nisu ni kritike.To moze da mi kaze i moja baka sto mi vi na forumu kazete,uz svo duzno postovanje,ja mnogo volim svoju baku,ona je jedna divna zena.

A mozda sam to samo ja vama svima previse podigla cenu i ocekujem od vas da se ponasate profesionalno.
Vi,vidim,moju samo spustate.
Da nije tako,javile bi se do sada konstruktivne kritike vezane za moj vibrato i moje iskliseirane rime u starijim snimcima barem,ako nista drugo.Ali vi moju muziku niste ni pazljivo slusali,ocigledno...

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 181912)
Problem je sto nas pokusavas da ubedis da si najbolja, pa dozvoli i nama da sami nesto zakljucimo.

LACKY 05-12-2007 07:23 PM

Jel mi verujes da ja uopste nisam cuo.
Zamisli kada bi slusao sve sto se kaci po forumu i My Space-u, odakle mi vreme za to.
A dali si ti cula neciji rad sa ovog foruma?

Eeva_r&b 05-12-2007 07:29 PM

Hvala na ovome...potvrdio si sve sto sam zelela da kazem...Pozdrav

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 181923)
Jel mi verujes da je uopste nisam cuo.

balthazaar 05-12-2007 07:31 PM

Quote:

Originally Posted by Eeva_r&b (Post 181921)
Ni u jednom trenutku nisam izgovorila ni slicnu recenicu,niti to zaista mislim o sebi.
Znam i koliko sam dobra,i koliko je jos potrebno da radim i da ucim.
Problem je u tome sto pokusavam da vas ubedim da ne pricate o stvarima o kojima ne znate dovoljno A TO JE R&B OCIGLEDNO,i ako zelite da kritikujete, da bude konstruktivno.

Ja nisam cula ni jednu kritiku na moju muziku od vas svih, NI JEDNU JEDINU.
'ista si kao svi' i 'nema sanse da uspes' nisu kritike kakve bi bilo kome bile korisne.
Stavise,to nisu ni kritike.To moze da mi kaze i moja baka sto mi vi na forumu kazete,uz svo duzno postovanje,ja mnogo volim svoju baku,ona je jedna divna zena.

A mozda sam to samo ja vama svima previse podigla cenu i ocekujem od vas da se ponasate profesionalno.
Vi,vidim,moju samo spustate.
Da nije tako,javile bi se do sada konstruktivne kritike vezane za moj vibrato i moje iskliseirane rime u starijim snimcima barem,ako nista drugo.Ali vi moju muziku niste ni pazljivo slusali,ocigledno...

aj reci ti onda šta mi trebamo da kažemo, pa ćemo mi onda sve tako reći ;) a, takodje bi mogla da nam održiš i jedan mali kurs o rnb-ju...baš bih volio o tome ponešto da znam :D

ja sam te iskreno pohvalio i starno vidim kvalitet i potencijal u tome što ti radiš - bez ikakvog šatroviranja! al nemoj da se ljutiš ako neko tu ne vidi sad neki vrh vrhova...to ti je još bolje da ti zapneš i možda nekad i budeš taj vrh vrhova! Ja ti govrim sa pozicije slušaoca, a tek onda sa pozicije "muzičara" hobiste...medjutim, evo...ovdje ima ljudi koji su stvarno profesionalci i koji se bave ovim od kad smo mi gurali tutu da upali i čuli tone i tone muzke... a tvoj nastup i stav baš i nije nešto!!! Pomalo mi ti mirišeš na one klinače fazone " mene niko ne razumije! ni u kući, ni u školi, a evo sad ni na forumu! ".....

HeatMan 05-12-2007 07:41 PM

nije takva tripujete se.. pokushavam sad kao da uletim za nju jer sam donekle odgovoran za ove rechi shto su pale..

kao shto rekoh vec.. ne mozesh lepo reci slovima ono shto zelish.. jbg..:)

LACKY 05-12-2007 07:44 PM

Ajde bre u cemu je problem! Stalno pdcrtavate neke probleme a njih nema.

Eeva_r&b 05-12-2007 08:02 PM

:) Mislim da ovaj put ne zelim da bilo sta kazem u svoju odbranu.
Ocigledno sam samo neshvaceno dete bez perspektive koje gubi vreme na forumu.Odoh da rastegnem lastis preko dnevne sobe i igram "Cipi-ripi".

Stavljam pecat na svu ovu raspravu.
Sale,ti znas pricu,

much luv :)

Quote:

Originally Posted by balthazaar (Post 181926)
aj reci ti onda ?ta mi trebamo da ka?emo, pa ćemo mi onda sve tako reći ;) a, takodje bi mogla da nam odr?i? i jedan mali kurs o rnb-ju...ba? bih volio o tome pone?to da znam :D

ja sam te iskreno pohvalio i starno vidim kvalitet i potencijal u tome ?to ti radi? - bez ikakvog ?atroviranja! al nemoj da se ljuti? ako neko tu ne vidi sad neki vrh vrhova...to ti je jo? bolje da ti zapne? i mo?da nekad i bude? taj vrh vrhova! Ja ti govrim sa pozicije slu?aoca, a tek onda sa pozicije "muzičara" hobiste...medjutim, evo...ovdje ima ljudi koji su stvarno profesionalci i koji se bave ovim od kad smo mi gurali tutu da upali i čuli tone i tone muzke... a tvoj nastup i stav ba? i nije ne?to!!! Pomalo mi ti miri?e? na one klinače fazone " mene niko ne razumije! ni u kući, ni u ?koli, a evo sad ni na forumu! ".....

balthazaar 05-12-2007 08:07 PM

Quote:

Originally Posted by Eeva_r&b (Post 181933)
:) Mislim da ovaj put ne zelim da bilo sta kazem u svoju odbranu.
Ocigledno sam samo neshvaceno dete bez perspektive koje gubi vreme na forumu.Odoh da rastegnem lastis preko dnevne sobe i igram "Cipi-ripi".

da znaš da bi i mogla!

volim i ja tebe!

alavuk 05-12-2007 08:31 PM

ja samo skrolujem i klikcem next page ... aj nekad svarite dzoint ili slicno i uzivaj'te ovaj forum mi sve lici na prepucavanje moj brat/tata ima veci moj brat / tata je jaci ... sto kaze neko na nekoj strani fantasticne ploce su se radile i za ono vreme na nikad losijoj opremi

Reinhardt 05-12-2007 08:59 PM

uzet cu si demokratsko pravo da izjavim

kako mi se pjesma&izvedba mlade dame ne svidja.

kopija kopije

sorry

balthazaar 05-12-2007 08:59 PM

ti bi još alavuče da nas gurneš i u narkomaniju :=) đe bi nam onda kraj bio :=) zamisli tek da počnemo napušeni da pričamo....jooooooj ;)

Eeva_r&b 05-12-2007 09:07 PM

Imas pravo da kazes da ti se ne svidja,postujem to.

Ali 'kopija kopije',obrazlozi...

(edited) sad da li se ovo odnosilo na Rihannu ili mene,nije svejedno...

Quote:

Originally Posted by Reinhardt (Post 181942)
uzet cu si demokratsko pravo da izjavim

kako mi se pjesma&izvedba mlade dame ne svidja.

kopija kopije

sorry

DaBear 05-12-2007 09:08 PM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 181886)

to je ono sto pricam sve vreme ! Ako je pesma dobra, moze da se uradi kako hoces!

Nisu bitne guzice i marketing itd..cuje se odmah!

E to je mudo!

A isto tako, mudo je i setiti se i obraditi pesmu na ovakav nacin!!

@ Balthazaar - kada sam svojevremeno radio UK underground two step remixe (dve godine non-stop!!)..dolazili su ljudi u studio koji su culi neke mikseve i kad me vide, zadriglog, osedelog Srbina - prepadnu se i kazu : "Pa mi smo mislili da si crnac!!"

Znaci - moze i to!
Pa Eminem je svim crncima pokazao ko je najprodavaniji rap artist na svetu!!

A nije crnac!

Znaci moze!

ALI PESME JOS NISU DOVOLJNO DOBRE!

Verujte mi , ako nesto dobro radis - niko te ne pita ko si i odakle si!!

U starom studiju smo bili ja (Ex YU), 2 Izraelca, jedan Nemac, jedna Spanjolka i dva Engleza (MJ Cole & Grant Nelson) i svake nedelje je izlazilo tonu dobre muzike i remiksa odatle...

Nego lepo zasucite rukave pa da smislite nesto dobro!!

Eeva_r&b 05-12-2007 09:11 PM

Slazem se sa tobom mada to i dalje nije pomoglo pesmi da improvizacija reci 'kisobran' dobije smisao :)

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 181947)
to je ono sto pricam sve vreme ! Ako je pesma dobra, moze da se uradi kako hoces!

Nisu bitne guzice i marketing itd..cuje se odmah!

E to je mudo!

A isto tako, mudo je i setiti se i obraditi pesmu na ovakav nacin!!

DaBear 05-12-2007 09:21 PM

By The Way...ovi sto su uradili obradu su ITALIJANI !!!!!

Eeva_r&b 05-12-2007 10:50 PM

Slazem se da nisu!!!!! i te kako!!!!!!!
Naravno to i treba - da zasucem rukave!

Ali cini mi se da vecina ljudi ne pokusava da mi kaze isto sto i ti..Cini mi se da mi oni radije predlazu da spustim rukave koje sam zasukla i obucem jos jedan duks preko...

Ili zapravo svi imamo velikih poteskoca u komunikaciji.
Govori li neko kineski ili grcki ovde,mozda ce biti lakse?
Milate ellhnika? / Nimen shuo hanyu ma?

Mislim stvarno :)

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 181947)

ALI PESME JOS NISU DOVOLJNO DOBRE!

Nego lepo zasucite rukave pa da smislite nesto dobro!!

Mancha 05-12-2007 11:17 PM

Cini mi se da i ostali pokusavaju da ti kazu isto, samo su neki malo iziritirani pomalo nadmenim stavom, konkretno od prve kritike Aleksandre Kovac.
Kada budes starija, shvatices da je od svakoga moguce nesto nauciti (taman bio i baba-sera, a ne profesionalni muzicar) i da je izuzetno lako kritikovati druge (narocito one koji uspeju u necemu), a najteze biti objektivan o sebi.
Shvatanje kritike na pravi nacin ce ti samo pomoci da brze dodjes do onoga sto ti je cilj.
Talenat imas, to ti niko ne porice, pa navali na posao, koristi ga sto vise i razvijaj. Naravno koncentrisi se na to kako da ti budes sto bolja, a mane drugih, narocito onih koji su napravili karijere ne bi trebale da te zanimaju.
Ja ti drzim palceve i nadam se da ces ovo shvatiti kao dobronamernu kritiku, jer to i jeste. :)

Eeva_r&b 06-12-2007 12:06 AM

Ajde ostavite se svi vise te Aleksandre Kovac. :da: Ako vam je osoba koja se u muzickom biznisu prvi put pojavila sa singlom-plagijatom (jos u K2) toliko sveta,oprostite molim vas...Da je kritikovan na ovaj nacin neki izvodjac sa MTV-a ne bi se ovoliko ljudi uvredilo,kakav god da je njegov kvalitet,u to sam sigurna.
Ali hvali Marko svog Sarca,njemu se u zube ne sme gledati,zar ne :)

Nisam nimalo nadmena,a ako tako delujem,izvini,stavicu vise smajlija sledeci put.
:) :) :) :) :) :) Nisam se ni sluzila uvredljivim terminima,niti iskazivala nepostovanje prema bilo kome na forumu,cak i onima koji su iskazali nepostovanje meni.

Dakle,ja sam veoma razumna i strpljiva osoba i da nisam primala kritike do sada u zivotu,ne bih ni zvucala cak ni ovako kako zvucim.Ali je problem upravo u tome sto kritike ovde nisam dobila...Vec sam naisla na 'bombardovanje' grubih i obeshrabrujucih KOMENTARA 'ti si ista kao svi'.

Da li mi je iko ukazao na sta treba da obratim paznju u svom radu?
Nije.

Naravno da shvatam kao drobronamerno.I zahvaljujem se :))

gorjan 06-12-2007 01:56 AM

Quote:

Originally Posted by Eeva_r&b (Post 181964)
Ali je problem upravo u tome sto kritike ovde nisam dobila...Vec sam naisla na 'bombardovanje' grubih i obeshrabrujucih KOMENTARA 'ti si ista kao svi'.

iliti, dobrodosla na rumsku kafanu:)

nemoj se bas mnogo uzrujavati zbog svega sto ovde cujes, znas i sama da je veoma moguce da se iza nekog zvucnog, kriticki nastrojenog mudraca, krije totalni diletant.Al to je car interneta, sta da se radi...

i jako mi se svidja da neko tako borbeno i srcano brani svoje stavove i svoj nacin izrazavanja. To je bas pravo osvezenje u ovom svetu muzickih ljigavaca i sitnih tezgarosa...

Samo napred!

Jan 06-12-2007 02:34 AM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 181906)

@rhino: problem je u tome shto ti nisi chuo sve domace hip hop producente.. pogotovo one koji se krpe.. eto, recimo.. imash lika pod pseudonimom "Risbo" izn kraljeva (valjda) koji je pre 4/5 godina potpisao za nemachku muzichku kucu i radi na albumima od Bushida i te ekipe.. ne znam koliko si upucen, ali ako vec gledash opremu i kintu.. Velika lova se obrce, a radi u MadTrackeru i ima samo MPC1000 kolko se ja secam.. dakle, moze da se uspe.. al on je imao srecu da je sluchajno doshao do bushida.. kolko se ja secam na neki potpuno sulud nachin..

Quote:

Originally Posted by Rhino (Post 181910)
@HeatMan

Ne kazem ja da da nema dobrih ljudi kod nas....

Ali pricam o gotovom proizvodu.....

Cisto sumnjam da taj risbo finalizira te proizvode koji se prodaju u njemackoj...
Ako grijeshim, sorry & respec!

Vezano za ova dva, do ovde sam stigo:)

Mozda je nekad Risbo radio u madtracker-u....Vise ne, Risbo se kotira kao jedan od najjachih Nemackih producenata i ima do jaja studio...Ukucajte na youtube.com Bushido - Endgegner...To je Risbo radio...I jebem li ga sta jos...

Jan 06-12-2007 02:57 AM

Al ima tu nesto iz DaBear-ove price sto sam par puta izvuko izmedju redova , to je ono "Kad sam bio mlad mislio sam da sam najjaci", taj rad, ja imam 22, sa 17 godina sam krenuo da "snimam i miksam", sa nekih 18 sam provalio kako da koristim kompresor, eq, reverb itd. i mislio sam da sam najjaci u Srbiji, svaku kritiku sam odbijao, sa 20 sam poceo da uvidjam kolko to sto radim ne valja (barem ja nisam zadovoljan, ali ljudi koji su radili sa mnom jesu), svakim danom otkrivam da je moje neznanje sve vece, odnosno da je moje "znanje" samo mrva u kosmosu i taj kosmos se svakim danom siri, i uvek tezim ka tome da radim i sto manje da pricam:)...Usvajam savete, trazim kritiku kad nesto nekom pustim, i iz tih kritika pokusavam da popravim ono sto ne valja...Jer kolko god nesto uradio "dobro" sigurno moze bolje...I ta prica o nedostatku uslova hmmm...Radim sa nekim crnjama za neku sitnu lovu (ali bas sitnu), vise radim da bih trenirao nego da bih zaradio, elem, sada treba da miksujem album jednog crnje (za mnogo sitnu lovu cak i za nase pojmove) koji je sniman na nekom univerzitetu u Bostonu na opremi koju ja mogu samo da sanjam da je priustim, ciji brat studira na tom univerzitetu upravo zvuk...Covek ima sve mogucnosti da radi miksuje u dobrom studiju (posto sam ga pitao koji mikrofon i preamp koriste na uni., u pitanju je Neumann U87, i TLA Ivory, odnosno to on koristi ali ima jos opreme na raspolaganju pa ce mi javiti sta ima, tako da za slusanje nisam ni hteo da ga pitam sta ima i za AD/DA konvertore itd, mislim suvisno je u odnosnu na ono sto ja snimam) i oni salju meni da ja miksujem na mojim Alesis M1MK 2 i PC-iju, tako da ne verujem ja u tu pricu da manjak uslova utice na kvalitet pesama...Mogo bi da okacim delic snimka koji sam radio sa svojih 18 na Jazz Speaker 4.1 (http://images.ciao.com/iuk/images/pr...ct-5457456.jpg) i Behringer XM1800 mikrofonu uboden u stari cassete deck i SB Live 5.1 pa da neko od vas kaze da li bi mi verovao da je to radjeno na tome (ovim ne mislim da hvalim sebe itd, kapiram da bi se dosta ljudi odavde i bolje snaslo, nego cisto da pojasnim da fin snimak moze da se uradi i na skrnavoj "opremi", pri cemu naravno ne zelim da kazem da nema potrebe za skupom opremom, niti da taj snimak moze da se poredi sa snimkom sa skuplje ili mnoog skuplje opreme,ja prvi svaki dinar ulozim u nesto, i sa ove tacke gledista ja ne bih sad mogo to da izmiksujem nikako nesto snimano na tome, ali tada su bili takvi uslovi:))...Aj...raspisah se

Danny Lou 06-12-2007 09:15 AM

ama ljudi slusajte starije... :kupanje:
ma koliko mislili da oni ne razumiju jer su stariji mislim da niste u pravu... ali zapitajte se: jebem li ga jos uvijek su u tu tj. u toku, kako to???:confused:

a eeva generalno cu reci da mi se cijeli nadolazeci talas balkanskog hip-hop/rap-a (cast izuzetcima) ne svidja jer prije svega svi su tako kao ti drcni, ufurani, misle da su popili svu pamet svijeta a ne vidite pred ocima kad vam se ukaze prilika da svoju muziku popnete na visi nivo (to se tesko moze napraviti kad sam radis tj. treba puuuuuuuno vremena) kao sto ti je max predlozio...
znam da se kod nas sve uzjebalo i sve mi je jasno... radi i jebi ga mozda te ubode.

koliko sam shvatio matematika je slijedeca:

talent + strava ideja + dobra produkcija + pravi momenat + pravi ljudi + sreca = uspjeh :)

Eeva_r&b 06-12-2007 09:54 AM

Quote:

Originally Posted by Lou (Post 182021)
svi su tako kao ti drcni, ufurani, misle da su popili svu pamet svijeta

Sada sam vec pocela da dobijam i psihoanalize i konkretnije uvrede.Hvala :)
Mislim da zaista par ljudi treba da procitaju iznova moje postove...Nisam bas bila tako 'divlja' i 'nepristojna'.
Uostalom,kao sto rekoh nema vajde nabedjivanja,utisak je utisak....i postujem vase utiske.
Ako je nekome bilo dovoljno cetiri pesme i forum da sagledaju moj celokupan talenat i moje ljudske osobine,pozdravljam ga,verovatno je sasvim u pravu.

Danny Lou 06-12-2007 10:01 AM

Quote:

Originally Posted by Eeva_r&b (Post 182028)
Sada sam vec pocela da dobijam i psihoanalize i konkretnije uvrede.Hvala :)
Mislim da zaista par ljudi treba da procitaju iznova moje postove...Nisam bas bila tako 'divlja' i 'nepristojna'.
Uostalom,kao sto rekoh nema vajde nabedjivanja,utisak je utisak....i postujem vase utiske.
Ako je nekome bilo dovoljno cetiri pesme i forum da sagledaju moj celokupan talenat i moje ljudske osobine,pozdravljam ga,verovatno je sasvim u pravu.

pa iskreno da ti kazem: osim osobe koja hoce da zaradi na tebi, tvog momka koji te voli do nebesa i eventualno neke totalno zaludjene drugarice/drugara sa tobom (ne tvojom muzikom) niko nece da preslusa vise od toga :)
vecini je dosta 30 sec slusanja da se vidi sta-gdje-ko...
puno pozdrava eva i prihvati saradnju sa nekim (koliko vidim ljudi nesebicno nude, ali ti to ne vidis), jer ce se jay-z nacekati da te vidi...
a mozda i ne :wink:
mani praznu pricu i cheers! :)

Jan 06-12-2007 10:05 AM

Quote:

Originally Posted by Lou (Post 182029)
prihvati saradnju sa nekim (koliko vidim ljudi nesebicno nude, ali ti to ne vidis)

taj fazon

Rhino 06-12-2007 01:31 PM

eeto:wink:

Oggy 06-12-2007 01:45 PM

Kakva lakrdija...

Ako se ne smiri situacija, zakljucavam thread.

Sad svi izbrojte lepo do 10, pa opusteno nastavite sa zivotom.... :)

All times are GMT +1. The time now is 07:27 PM.