![]() |
Re: Idm, Experimental
Quote:
da odma mi na pamet pada slika svi u kostimu petra pana slusamo sunshine lollypops and rainbow over sky i njisemo se levo desno i smejuljimo se ;]]]] dok shiva pertla sa akusticnom gitarom i u pauzama cita poeziju :] (nikakvo poredjenje sa stulicem) |
Quote:
Naravno da je smjeshno... kakvo bi drugachije moglo i bit kad je "zabavno"? :D Stvarno se morash malo opustit' u zhivotu... mnogo si mi neurozan :rotfl::D |
Quote:
Otrovno stablo Na svog druga Ijut beh, smesta Bes iskalih - Ijutnje nesta. Na du?mana Ijut beh, reći Ne hteh to - gnev posta veći. Zalevah ga ja u zloći Suzom danju i po noći I sunčah na smehu svom, Mameći ga mi?lju zlom. Jabuku on u svom granju Rodi, rastuć' noću, danju; Du?man vide gde sred hvoja Blista, znajuć' da je moja Drznu mi se u vrt doći, U?unja se usred noći: Ujutro ga u dan sve?i Videh gde pod stablom le?i. William Blake :D |
Quote:
|
Ajde neka ti bude, ne postoi zabavna glazba... sva glazba je ozbiljna :D
|
Quote:
dobra je stvar mikka, samo kad bi imala jos neki razvoj(bar u filterima). |
Quote:
Hvala ti Shiva:D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
najbolje neshto zabavno :D
shalim se... bilo shta bez klasichnog refrena i nepretenciozno poput "one" stvari koju sam chuo. Mozhda je najlakshe da napravish par loop-ova i poshaljesh ih mailom pa ja vratim josh par itd. Naravno sve skupa vrlo neobavezno, nepretenciozno i apsolutno zabavnog karaktera ;) |
Quote:
|
mislim da imam negdje... ne znam da li je do verzije ili do mene, ali imao sam strashnih problema s tim plug-om pa sam ga na kraju skinuo :rolleyes:
|
Quote:
|
Ok! Mail iz profila mi radi pa kad stignesh... javi se.
|
živeo PM !!!
|
tako jeeeeeee!
zhivio ignore! zhivioooooooo! :rotfl::D |
Miko super ti je stvar (prijatno sam iznenadjen :cool: ).
Reci mi da li si slusao recimo Xingu hill, Mum, Arovane & Phonem... |
Quote:
zvucace to jos bolje i interesantnije :)) OVO SAM SLUSAO -> Mum, Arovane & Phonem, ovo nisam -> Xingu hill |
sad sam se setio kako mi je bilo zao kad si vrteo kod labata u ateljeu, a dupli i ja smo bili u osijeku....uf -valjda ces zabadati opet... to bi bas voleo da cujem
|
hvala spiro na lepim zeljama, i ja se nadam da ce opet biti takva zurka!!!
al oterao sam masu sa mjuzom, pa zato sumnjam da ce neko hteti da me pozove da pustam! :) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 03:48 PM. |