![]() |
Re: Sting Ns
Slusao sam Cardigans e ....malo jeste , ali ne takostrasno , a onda sam morao da pogledam moju veliku ljubav Suzan Vegu ..... to nisam mogao da odolim .......
Pozdrav |
Quote:
To nisu solo koncerti ta da svaki bend svira dva i po sata, vec festival, gde samo namestanje opreme na pauzama izmedju bendova traje po 30-tak min pa i vise.A posebno za prvi dan kad su bili tri headlinera. Inace na main stage uglavno svirke ove godine traje oko sat, pa do sat i dvadeset minuta. Jedino je sinoc Billi Idol imao lukzuz pa svirao malo manje od dva sta.I to kako svirao.RASTURIO. Slike prvog dana, ko hoce moze da paci pogled ovde: http://www.yumetal.net/forum/index.p...c=25475&st=480 Eto toliko pozdrav |
billija sam preskocio i otisao pravo na Sofa Surferse na Fusion stage-u.. mogu samo reci da mi je to zasada najbolji trip-live-act koji sam gledao... znaci bolji i od massive-a pre par godina na main-u... momci samo voze i rasturaju i par puta su napravili takav haos da sam izgubio pojam i predstavu gde se bre koj kurac uopste i zasto nalazim!!!... :D odlican koncert... posle je mistejk krenuo, a ja zavrsio u lutanju po stejdzovima....i sve do 6 ujutru nisam nasao nista zanimljivo... happynovisad stage, 06 in da morning, ljut ljut MNOGO LJUT drum'n'base... ne znam ko su likovi (mislim da je pisalo Freaky Records), al izvrtise mi utrobu i izlomise ono malo preostalih kostiju... morao sam da palim pre 7 jer mi je odlazio poslednji TUBORG autobus, a za regularni nisam imao kesha (popih sve!!!), inace bi zaginuo do 9 minimum... onako dobar drum se u srbiji retko cuje!
|
All times are GMT +1. The time now is 08:49 PM. |