![]() |
Re: Vicevi o glazbenicima
Dal' znate SVE stepene poredjenja reci GLUP?
glup, gluplji, najgluplji, TENOR!! |
Quote:
|
U cemu je razlika izmedju violine i viole?
Viola duze gori... |
Quote:
|
Gospodin sjeda za sto u restoranu i narucuje vino. U uglu se muzicari stimaju. Odnekud dolazi majmun i covjeku se popisa u vino.
Tip inenadjen, zove kelnera: ''Je li? Zasto mi se majmun popis'o u vino?''. Mladic sav zbunjen, crveneci se odgovara: ''Nemam pojma, vjerujte, otkud sad ovdje majmun''. Gost, vec iznerviran zahtijeva: ''Zovi mi smjesta sefa sale!'' Sef uzurbano dolazi. Na pitanje: ''Zasto mi se majmun popis'o u vino?'', ni on nema odgovor. Stvar dolazi do direktora hotela. Covjek vec galami: ''Znate li zasto mi se majmun popis'o u vino?'' Direktor se izvinjava: ''Vjerujte, ni ja ne znam otkud ovdje majmun. Mozda bi bilo najbolje da pitate ove muzicare, mozda je s njima dosao...''. Gost ustaje i prilazi orkestru: ''Momci znate li vi zasto mi se majmun popis'o u vino?'' Gitarista ce ''A to? Ma, znamo, kako da ne!'' Okrenu se i sapnu bubnjeru: ''Lupaj sedam osmina'', a ostalima. ''Idemo: A-dur'' pa svi uglas: ''Zasto mi se majmuuuunnn popis'oooo u viiiiinoooooo...''. |
Quote:
|
- Kako zovemo gitaristu koga je ostavila devojka?
- Beskucnik. - Šta se kaže gitaristi odevenom u svecano odelo i sa kravatom? - "Neka optuženi ustane...". - Koja je definicija optimiste? - Basista koji otplacuje kredit na stan/kucu. |
ovaj je istinit:
pitao producent pjevaca...ocemo li stavit fade out na kraju pjesme kaze pjevac na to ako je dobro stavi onda kroz cijelu stvar :D kako se zove plug-in koji gotovo sve pretvara u hit ???? BALKANIZER a jedno od najacih pitanjna koje pitaju stalno je KAKO SADA TO SPOJIO SAM kompjuter i MIDI zasto mi AUDIO ne svira:D :D ili pitanje ...zasto mi ne radi klavijatura spojio sam IN u IN , i out u out :rolleyes: svasta ima u zivoyu |
What's the difference between a toilet seat and a sound engineer?
The toilet seat has to bear only one asshole at a time. Cuo sam ga na engleskom od covjeka iz TC Electronic, glupo je kad se prevede. |
Pu$i pevaljka harmonika$u... i jednog trenutka kaze: "NEMOGU VISE" ! ...a on:"... nastavi, nastavi... na "O" nema$ triler ! :da:
ili kako narodnjaci kazu sinkopa? C,C pa momentalno G :D |
Istiniti dogadjaj .....
prateci vokal peva prasece bokale poznatom domacem producentu ..... U jednom momentu mu kaze : " Ako ovde otpevam taj ton , uci cu u sekundu sa glavnim vokalom " producent: " Ma ok je , meni sekunda , dve nista ne znace .... " :banghead: A covek prodaje ogromne tiraze :) Pozdrav |
sine, cak iako nije skontao o cemu prica, kome bre sekunda-dve nista ne znace u muzici :banghead:
|
Dolazi muzicar u apoteku i trazi "Gispirin"!?
Apotekarka zbunjena rece: -"Gospodine izvinite, ali nemamo Gispirin, samo Aspirin"! -"Ma nema veze gospodjo, Gis i As to je isto"-odgovori ovaj. :D |
Quote:
Quote:
hahahhahahahahah.. znachi pao sam sa stolice.. dvaput.. :):rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :banghead: :rotfl: :rotfl: |
dal je urbana legenda il istina, ja cuo pa da prepricam...
svirao ortakov burazer sa bendom u nekom klubu u Zemunu, ulazi murija u po noci pa progovara: "alooo muzicari... smanjite se za oktavu da ne bi bio fajront!" eto :D sta zna dete sta je sto kila... :rotfl: :rotfl: :rotfl: |
hoho, drop-stim panduri ;)
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
@ Roginator
Onaj u vezi fade outa, mislim da se radilo o Misu Kovacu od prije 30-tak godina. :D |
...ja sam cuo da se radilo o Mladenu Burnacu od prije 15-ak godina.
|
Istinita prica...neko mi prepricao!)
poznati producent pita muzicara: sta ti sviras? Muzicar kaze: " violinu u kvartetu..." Producent: "a koliko vas ima u tom kvartetu?" :shock: |
Quote:
|
Bio jednom jedan forum... :D gdje ces bolji vic od toga :grin:
|
Znam jednu foru....
U cemu je razlika izmedju muzicara i pice? Pica moze da prehrani porodicu!:D :rotfl::rotfl::rotfl: |
Uhvatio roker zlatnu ribicu i kaze ona njemu:
- "Reci sve zelje, reci sta trebas..." Uhvati je roker za glavu, tresne od zemlju i kaze: - "Jebo ti Sinan Sakic mater!" |
Quote:
pa ako si vec muzicar , razmisli jos jednom da li je ovaj vic zaista toliko smesan . |
Pa malo crnog humora :D
|
pa ono ... nije bas crni ... vec siba ... nazalost ...
|
Znam ja to sve:wink: zivimo u ulici Zrtava turbo-folka BB:D
|
Quote:
pa nije smiješnan ni onaj razgovor Sloba sa Markonijem, pa se smijasmo ;) U tome je poenta Vukosave ;) Mi smo gospodari tragi-komedije :P |
|
Bitno da je napumpao usne silikonima...
|
Quote:
zaradi 'lebac, repuj 'di treba bitango" :rotfl: |
hehehehe :]
|
:rolleyes:
|
Ljudi sta vam je sa AVATARIMA???????:confused:
|
ne znam da li mislis na moj avatar ali mislim da se moj bas fino pocesljeo :D
|
Dolaze studenti muz. akademije u trgovinu instrumentima i hoće da zezaju prodavca.
- 'Dobar dan!' - 'Dobar dan! Izvolite, ?ta ste trebali' Jedan će : 'Treba mi teleće crevo za električnu gitaru'. Trgovac se poče?ka po glavi : 'Sinko, nemamo teleće crevo za el. gitaru, al' zato imamo kravlju pi*ku za usnu harmoniku!'. :ups: |
:rotfl:
|
ahahah alfom svaka cast za vic...hahahah dooobar:da:
|
e drugovi trebali bi ovde vise viceva staviti.svakog dana sam citao po malo i svakog dana sam se smejao do suza :rotfl:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:04 PM. |