SandRob |
01-12-2004 10:13 AM |
Quote:
Originally Posted by idekius
Svi tvoji projekti koji sam video sadrze po 4 ASIO kanala. Objasni mi zasto? Ja redjam 20-24 ASIO kanala...
|
tako san i ja radi kad san ima 2 pulsara ali san sad promini koncept jer pulsarove insert efekte (dynamcki efekti, ekciteri i sl) skoro nikad ne koristin.
ako koristin neki reverb od pulsara (u ovom projektu je to p-100) onda u njega preko sendova od nuenda i jednog stereo busa, saljem dry signal na obradu (u reverbu je 100% wet) i na taj nacin mogu dodat reverb na koliko hocu nuendo kanala a da koristim samo jedan stereo bus, odnosno 2 asio (l+r) sourcea.
na ovaj nacin sam prakticki pulsarov reverb integrira u nuendo (automatizacija je u njemu) bez da sam aktivira xtc i tako mi ostaju na raspolaganju sve mogucnosti routhinga ;)
ako koristin pulsarov synth, onda u projekt stavin seq. midi source i spojin ga na njega.
za vanjske synthove (radi preglednosti) koristin seq. midi source 2, iako mi je 16 kanala od prvog seq. midi sourcea dovoljno.
bdv: ucinit cu jedan univerzalni projekt u kojemu cu stavit devicese koje ima svak i objasnit cu sto treba nastimat u nuendu da bi to radilo... ali kad stignen. sad neman vrimena. ;)
|