![]() |
POstojao je solista (pijanista) ali i solista pevac koji se izdvajao fizicki od hora .. Treci mikrofon je bio neophodan da bi se iole izdvojio iz hora u snimku .. to je je jednoj kompoziciji a u ostalim je imao takodje solo deonice u kojima je trebalo izlaziti samo njegova deonica ..
Nisam sam radio , bio je jos jedan covek koji je radio sa mnom u tom tehnickom smislu koji je snimao na desetine horova , trudili smo se da tehnicki bude sto je bolje moguce U mom slucaju neophodno je bilo tri kondezatora, jedan sleve,jedan u sredini i jedan sdnesne strane(gde je i bio solista pevac) i jedan za pianino .. Samo bih dodao da je pianino sniman sa Behringer B5 mic-om i mogu reci da nisam uopste zadovoljan .. Veoma lose radi :( |
Quote:
Ustvari, bilo bi dobro da mali - kljucni komadic izrezes i stavis ovdje kao primjer. BTW.... A kako ces sad snimati svoje klape kad si meni prodao 1 komplet....?!! |
@ Anita
Ne bih da idem van teme ali zasto si "skrivena" .. od koga se krijes? :lol: |
Quote:
ali za dobro uvjezbanu akapela klapu najvise volin stereo tehnike (ja koristin ortf) sa dva mikrofona, mada znan da se mnogi, sto snimaju klape, nece slozit. vecina jos uvik radi sa vise mikrofona. :? |
Quote:
vidis, bilo bi fora usporediti obe tehnike.. ovo sto si snimao glas po glas i ovu akapela..... molim komadicke male da usporedimo, pleeease! |
Quote:
ali, vidit cemo sto kaze vai, odnosno struka 8) |
Quote:
|
Quote:
inace dezutilo je tu strucnjak sto se aranzmana klapa tice, a ja sniman i mixan. :roll: |
Definitivno su note koje je raspisao poanta ljepote tih klapa.... ali i ja pisem lijepe note.. pa sve s**e*em produkcijom... :roll:
Ali dobro, nasla sam si mentora... pa cu nauciti s vremenom. :D |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:10 AM. |