![]() |
Quote:
|
NIKADA - BAS NIKAKVO PUCKETANJE :lol: (osim naravno ako je signal toliko jak- pre nego ?to smanjim nivoe).
Na WMD mo?e? da pre?e? jednostavnim odabirom tih drajvera u aplikaciji koja ih podr?ava (Sonar, Sound Forge, ...). Ako ti i onda pucka, imaju?i u vidu da ti je kofiguracija dovoljno jaka i da su latencije visoke, 99% je grafi?ka. Ako koristi? Cubase 2.0x verzije nema potrebe da ponovo instalira?, bi?e isto. |
Thx svima.
|
Nisi odgovorio da li je toga ranije bilo, i ako jeste, kada se pocelo pojavljivati! I nemoj uzimati novu graficku dok ne utvrdis da je ona krivac (meni je GeForce mx400 odlicno radio posao)! Probaj napraviti jos jednu particiju, instalirati OS od nule i probati sve kerefeke...bice posla, ali ces barem imati sve pod kontrolom, i moci izolovati slucaj! Drugog nacina sa sredjivanje problema nema !
|
Quote:
|
Sutra ujutro hvatam se u kostac sa problemom,od Nule.
Danas sam na jednom starijem snimku takodjer otkrio pucketanje. Da stvar bude gora to je islo i na CD, ali srecom po mene bilo je kanala i viska, pa se zamaskiralo. Katastrofa, jebo te, sramota, da je tip primjetio razbio bi mi PC od glavu (ima ga dva metra). Javit cu se ponovno sa detaljnim opisom radnji i postupaka prilikom instaliranja, da bi mi mogli pomoci! Hvala Vam unaprijed svima! |
All times are GMT +1. The time now is 05:33 AM. |