![]() |
ako reinstaliranja wavelaba ne rijesi problem onda podji u: Wavelab\Tools\Cdr i procitaj readme.txt
tu ti sve pise sto ces napravit Quote:
|
Sandro, svaka cast na ovim informacijama, :wink: ALI sad imam sledeci problem: kad kliknem "Assign driver" on mi otvori novi prozor sa "Models" i "Manufactures" ali u tom spisku nema NI JEDNOG ponudjenog drivera. :?
|
:shock: cekaj! nema nijednog drivera ili nema onoga koji tebi treba?!
jebenti, a trebalo bi bit milujun drivera od svih firmi. :? kod mene je problem sto san prije nekoliko dana stavi novi dvd przac i naravno, wavelab ga nije pripozna. onda san ga posa instalirat manualno ali mi ne nalazi ovaj model. ima milijun nec modela ali moj (nd2500a) neeema. (novi) nero ga je odma skuzi i radi bez problema ali (stari) wavelab nece. vjerojatno postoji nacin kako updateat wavelabovu nazu drivera da se i moj pojavi na spisku ali ja neznan kako?! skinu san najnovije drivere ali kako ih integrirat u wavelab? hm, evo sad mi pada napamet, mozda na steinbergovom ftp-u ima kaki update? inace koristin nero, jer nisan nikad radi zahtijevnije cd audio montaze. a jesi prova reinstalirat wavelab? |
gorane, podji na steinbergov ftp i skini CDR Updates za wavelab!
tu su ti i najnoviji driveri i novi ASAPI. :wink: |
S A N D R O M A J S T O R E E E E E E !!!!!!!! :D :D :D
Skinuo sam sve i pokrenuo "CD Recorder Update.reg". Tek tada mi je u drvreg.exe za rezac stavio neki MMC driver koji ne mogu da promijenim A L I SVE RADI KAKO TREBA!!! WaveLab sad prepoznaje rezac i narezao sam montazu. Ne znam kako da ti se oduzim za ovo! :D Zahvaljujem very very much! |
All times are GMT +1. The time now is 11:14 PM. |