![]() |
Re: vsti-audio -razlike u miksu
Da se ukljucim ,ja mislim da je najbitnije kad optimizujesh sistem i nema potrebe za bilo cim sve ti je live i sve shljaka,bar u mom slucaju.Prvenstveno zbog toga da nastavish sa projektom za par meseci godina imash midi traku sa instrumentom i celim lancem fx i josh potpunu kontrolu nad samim instrumentom.Ako izrendam traku dobijem audio ,a sta ako hocu da na tom izrendanom audio trakom podignem josh 3 oscilatora dosviram josh neshto polako da pocnem da odmotavam masivov lfo..uh..umoran sam i kasno je..:rotfl::shock::confused::rotfl:
|
Quote:
|
Malo, ustvari samo malkice me zabrinjavaju tvoje emocije (smajlici) sve ostalo je ok :)
(shalim se...) Lagano, prebacivanje radish na kraju. Kada je sve gotovo... naravno midi i vsti ostavish u projektu al izgashene... pa ako se predomislish posle 5 dana mozesh da izmenish neshto pa opet bounce ;) Ovde optimizacija nema nikakve veze sa ovim: Quote:
neka sasvim druga tema... Quote:
nego kad to vec pomenuh, jesi sluchajno probao na vsti vs bounce? |
Dakle ima svrhe. E sad nađoh podatak kako je vazno na koliko exportira? pa se onda natezu na-3, -5 ali nista konkretno. Ista je stvar sa normalizacijom exp.traka. Jedni bi,drugi ne. Koji level . Opet nista konkretno. Dakako znam da u najvise slucajeva nema pravila no ima mozda iskustva.
I na koncu kaze Filip kako plagini nekad stvaraju sum i sl. smeće. Znaci li to da bi prije eksporta trebalo kompletni tretman kanala da u audiu ostane samo niveliranje i neke manje finoce? Inace radim u mixcraftu 7 32 bit, 64 winsi Mikskraft iskljucivo zbog instrumenata koji su vec unutar dawa a meni zadovoljavaju. Soft je demo ali sve klapa, sve se moze raditi sem exporta a kad dođem do tog dijela jednostavno pobrisem sve u registru i imam opet full daw narednih 15 dana. Jedino sto mi radi problem sto ne znam dal moze i ako da kako bubanj prasnuti na vise kanala |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
A kad se samo setim da su me ismevali ovda kad sam rekao da cu instalirati Windiws 95 jer mi fali taj vintadje sound u mixu.
Citao sam tu pricu oko Ricardsona i after partija. Kolaju price da se Ricardson navukao na nesto jace od shnapsa :rolleyes: |
Ponekad, kad se setim da su nekada oni koji i?ta znaju svraćali na ovaj forum da bi rekli ?ta su saznali, a ne samo da bi se sprdali sa onima koji bi ne?to da saznaju... shvatim koliko sam mator.
Pozdrav, Vasa |
Ko je radio u Americi zna sta znaci mikasti na 110V u odnosu na 220V. Taj zvuk je nebo i zemlja sa nasim ovde.
Sent from my SM-G7102 using Tapatalk |
All times are GMT +1. The time now is 12:50 PM. |