![]() |
Re: Klanghelm MJUC
Rekao bih da manje troši sa ovim apdejtom.
|
Changelog version 1.0.1 (update:30.07.2015)
- reduced CPU load when using the plugin's internal bypass - when used on stereo channels, GR-meter now shows the gain reduction of the stereo sum instead of left channel only - FIX: default state gets recalled properly now in ProTools - FIX: occasional erratic VU-needle-behavior - FIX: OSX: 64-bit AU didn't pass AU-validation on some systems - FIX: Windows: overall better compatibility with older Windows versions Quote:
Nisam instalirao update josh, al cu bash da obratim paznju dal ima pomaka... |
Quote:
|
Meni je sa 1.0.0 verzijom sa nekoliko instanci zastucao CPU, 1024 sample-a bugger, i5 2500k procesor, Reaper x86. Kad sam Juniore njih nekoliko zamenio sa CLA-2a drasticno se smanjio load.
Probacu ga ponovo, izvrstan je |
Znajući koliko mi je koristan SDRR, ovo će mi se sigurno dopasti.
Probam free verziju,pa ako mi se dopadne,rado ću im dati pare. :) Drago mi je da se ljudi odu?evljavaju spravi jer je dobra,a ne ishajpovana. I nema neku nenormalnu cenu. :) |
Quote:
|
Inace, mk2 najmanje trosi, barem kod mene
|
Quote:
Tako da ti test i nije ne?to merodavan. |
Quote:
a i nemas FL :p a na s1 nisam pokusavao, mrzi me :)) |
Sve čekam ovaj thread, 'oće li neko osim glupe statistike opterćenja tranzistora i cene i potpuno nevažnih parametara reći kako se ovaj plug-in ponaša u muzici?! U odnosu na neke postojeće, itd...
U projektu od 20-30 kanala na npr. grupama, bas gitari ili vokalu...:rolleyes: Neke bar dodirne tačke sa životom...? Ili ovi što meću La2a klon na vst apređator nemaju šta drugo da #%@$...:D I onda meni Arthur...da sam hejter...a samo pitam, gde je ovde muzika...? Moram malo...:D |
All times are GMT +1. The time now is 06:05 PM. |