![]() |
Predlog za Mastering u USA ili EU ima li neko?
Gregor .. ima pravilo ,znas ili ne znas... sve ostalo se da napraviti,imam dosta stranih velikih imena u listi prijatelja,privatno,jer sam tamo zavrsio skolu, meni James Kruz dobitnik "Gremija" radi za 4 dana a pogledaj mu listu na netu... Beyonce,Paf Dedi itd.. nemojmo praviti misteriju od masteringa...a ja sam uradio albuma tj producirao a da ne polude ovi na ovom forumu bas rekordno mnogo za 20 god,da ne otkrivam svoje ime ovde jer ce ispsasti da se hvalim,a vidim da ovde neki razvezali pricu(mislim u drugim temama) teoretisu a veze u praksi nemaju.U svakom slucaju hvala ti na savetu😉
|
Re: Predlog za Mastering u USA ili EU ima li neko?
www.sageaudio.com, Nashville...vlasnik je Steve Corrao...toplo preporučujem :wink:
|
Quote:
|
Evo ja sam slao u Sage Audio i nisam bio presretan rezultatom, ali me zato Mercury Mastering oduševio. Probaj googlati, imaju popuste za cijele albume, vrlo susretljiva ekipa, rade brzo. Ako treba, mogu ti čak podignuti miks prije i poslije mastera.
|
Quote:
Pozdrav, Vasa61 |
Hahahaha... Awacs pa naravno da pitam,nesto sam naučio za sve ove godine rada a to je da saslusam svačije misljenje pre nego donesem odluku. Ovde ima i ljudi koji znaju nesto ali kad pogledam po forumu komentare neki se ba? predstavljaju kao strucnjaci a od njih ne dobih nikakav savet?Hvala Blastermasteru,Dabear-u,Digitalmanu,Igorminku na preporuci 👍 Znak, slabo čitas,mnogo pricas,umesto da preporucis nekog.😄
Sent from my iPad using Tapatalk |
daj meni , uradicu ti ja. u ponedeljak ako moze? sviram za weekend
|
Quote:
Jel zavrsi instaliranje kompa? 😉 |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
boycek68. za dva tri dana kad ja instaliram ima sto kaze zemunac sveeeeeeeeeeee :)) ozbiljno razmotri bar jedan song, ima da bude ki pleskavica u leskovac. mada ne spadam ni u EU . ni u USA. zanimljivo hhahha
|
All times are GMT +1. The time now is 02:10 PM. |