![]() |
Re: T.C. - Bizarno-Agresivno?
Quote:
Dakle ? ako nisi potreban ovom dru?tvu kao diplomirani ekonomista, mo?da si potreban Rumskom. Bolje nego da bude? jo? jedan među onima koji lamentiraju nad propa?ću civilizacije i muzičke industrije u njoj. Za to nije potrebna diploma. Pozdrav, Vasa |
Vaso, kada bi ti npr. bio veliki trgovinski lanac... Koji želi da kupi manji...
Da li bi se prvo "ispišao" po istom? Da dokažeš kako si faca? A pri tome pravite (ste pravili) prilično različit proizvod... Kao kad brat govori ružno o sestri... Ne znam, ja to tako vidim....:confused: Pa , sorry, ali "pišaš" sam po sebi...! :banghead: Zar ne? |
Pa nisu se oni ispisali po tome. Nude ti da das starog Lexa i racunaju ti ga 5 'iljadarki. Sta je tu problem, bilo je toga i ranije. Ne mogu tacno da se setim, ali jedno vreme je neko nudio tipa: Daj PTL i dobijas Nuendo. Tog tipa, samo se ne secam vise ko i za sta.
Pride ako racunamo da polovna 300 se vrto oko 2000, 480 ide za te pare, a ona pisijevaca od 960 ne znam ni koliko vredi polovna. |
Neko je nekoga kupio izgleda.
Ne smem dalje da komentarisem, radio sam na sisyemu 6000 godinu dana... ..a i sta ja znam sta je dobro. |
Veze nemam sa ekonomijom, ali zar ovo nije zakup nekog eventualnog buduceg trzista ? Kao - povuku lexove, daju ljudima TCove i samim tim su pregazili trziste koje je pre drzao leksikon. Zauzeli su teritoriju, isterali konkurente, nametnuli svoje resenje fanovima Lexicona (uz neku vrstu mamca u vidu tih para)... Naravno - sto kaze boki, lex je druga prica, ali svejedno... Napravice vec oni neki TC-Lexicon 480 algoritam za svoje DSP proizvode, ne sekiram se ja za to...
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Ispade da sistem 6000 nije nesto, ako mene pitas sistem 6000 je moj favorit u odnosu na 960. 480 je legenda i to nebih poredio. 300 odlican reverb. Ali sve je to vec matoro i pitanje je dokle ce raditi. Moj omiljeni reverb AMS RMX, evo neka neko pokusa da nadje u ispravnom stanju, mislim da ih je 80% poscrkalo.
|
TC era pocinje .. :)
|
All times are GMT +1. The time now is 09:21 PM. |