![]() |
Re: Ko radi sa 87Ai
Quote:
|
Quote:
|
Najjeftinije resenje je 2-3 Bensedincica i da vidis kako ca biti kao jagnje :grin:
|
hahahah obozavam ovakve teme. ali onda shvatim gde zivim i da nam je ta devojka sa mozgom od dvogodishnjeg deteta elita..
elem, jedan kolega je sa slichnom "pevachicom" reshio to tako shto je stavio mikrofone skroz oko nje.. shto vishe njih sa cardio patternom i neshto tipa beta58 u ruku i onda je umro dok je miksao, pa je na kraju pozvao pravu pevachicu umesto tog idiota pa vocalign-om sredio u odnosu na "original" da zvuchi kao da je jedan glas |
Quote:
Quote:
ma sve se da to srediti (al dobro to cujemo mi oni NE :D )njima lepo ali cinjenica je da kao sto si reko svako mrdanje utice na signal i farbu glasa.. |
Quote:
kako si pevao/la tako ce se i cuti BEZ peglanja vokala i ostalih vudu madzik zajebancija. Dosta vise popmoganju reterdima da postanu ono sto ne prvom mesti ni ne treba da pokusaju da budu. Nismo ni svesni koliko kao snimatelji/producenti pomazemo mediokritetima da se pojave na sceni i samim tim sjbavamo sve ostalo. |
Quote:
|
To se radilo i pre ludog vremena.
Znam koliko je tesko danas preziveti od ovog posla ali cu samo reci jedno - ima i drugih poslova od kojih se mnogo bolje zivi a koji ne traze tolika ulaganja i zrtvovanje pa opet mnogi svesno ostaju u ovom polsu radeci za sramotno mali novac samo da bi radili to sto vole ne shvatajuci da tako svima drugima sjebavaju hleb. |
Quote:
i ja se pitam nikada necu razumeti zasto je to tako ali eto ima Pacenika koji celi zivot pate hoce da budu neko i nesto (Posebno u Narodnoj muzici koju ja pretezno radim mislim ukljucis BN i poludis ko sve Peva jbga.Pacijenti) a koji to od nas NE pegla glas dira i cacka sredjuje kako bi napravio najbolje moguce ne mozda zbog drugih vec samog sebe.. |
Quote:
zakljucak: kupiti SSL :rolleyes: |
All times are GMT +1. The time now is 06:34 AM. |