Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Monitoring (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=136)
-   -   Slusalice - Dilema oko kupovine? (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=41218)

Bockie 20-04-2012 04:59 PM

Re: Slusalice - Dilema oko kupovine?

Pre godinu i po' - dve, dok sam radio u trgovini, RNS Studio M, hteli da kupe sluške i isto nisu znali koje. I za sinhronizaciju i za monitoring/mix.

Da li da dokupe tih što su imali (DT770,DT100, Akg 141,240,271,Hd25 stare itd) ili da poslušaju i još neke nove.
Tad sam upravo sebi bio nabavio M50, odneo im svoje i još par nekih tada novih Akg-ovih MKII modela i napravili su test slušanje svih tih zajedno (7-8 pari sluški).

4 ton majstora je bilo na slušanju.

Radio je tada nabavio 4 para M50 za studio... Bez sekunde dvoumljenja svih...!

Ali kažem, poslušaj i sam, i skontaćeš o čemu pričam...:wink:

nikolaivanic 20-04-2012 09:05 PM

Quote:

Originally Posted by Big Bockie (Post 327417)
Pre godinu i po' - dve, dok sam radio u trgovini, RNS Studio M, hteli da kupe slu?ke i isto nisu znali koje. I za sinhronizaciju i za monitoring/mix.

Da li da dokupe tih ?to su imali (DT770,DT100, Akg 141,240,271,Hd25 stare itd) ili da poslu?aju i jo? neke nove.
Tad sam upravo sebi bio nabavio M50, odneo im svoje i jo? par nekih tada novih Akg-ovih MKII modela i napravili su test slu?anje svih tih zajedno (7-8 pari slu?ki).

4 ton majstora je bilo na slu?anju.

Radio je tada nabavio 4 para M50 za studio... Bez sekunde dvoumljenja svih...!

Ali ka?em, poslu?aj i sam, i skontaće? o čemu pričam...:wink:

imaju i neke at m40.. 35
upola jeftinije, jel neko slusao?

Bockie 21-04-2012 03:38 AM

Jesam!

Dobre. U ceni su skroz korektne!

I dalje ima metalnih delova, deluju čvrsto (za svoju klasu), koža je sad već veštačka (plaja, doduše) , kabl odličan,isti, konektori dobri, udobnost (koja inače nije jača strana) još nešto niža... :(

Onaj model M40fs je fantastičan za cenu (70~tak€, goooomila prodatih!!!)

Ima i D40fs, i razlika je frekv.raspon, kod M je nešto veći u korist najnižih frekvencija, ali se D zovu "bass extended" iako imaju manji frekv. raspon, ali "napucaniji" bas i isto koštaju...

To su ljudi uzimali za "po studiju" za muzičare itd... Obratite pažnju na mW...1600mW...!
Weoma glasno!

Inače odlika i jeftinijih ATH modela je da su isto tako veoma glasne!

Čak na MD walkman minidisku (malo govance na jednu AA bateriju) su najglasnije od gomile isprobanih...i veoma ujednačene kroz ceo spektar i glasnoću...

Mada ja volim "bibera", snage, tada najlepše rade, na 2/3 snage otprilike...

Mislim da mi za ovo hvaljenje AT dođe lepih para, :D , ne volim nešto previše da hvalim, ali verujte, ovo je zaista nešto što bar meni olakšava stvari u velikoj meri, i to je moj "Golf 2"...:D

All times are GMT +1. The time now is 06:36 PM.