![]() |
Re: Kućni bioskop
Quote:
http://www.tehnomanija.rs/katalog/lg...tem-ht44c.html |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
U svakom slučaju, ovaj ima USB ulaz, tako da, ako me neko ne razuveri do ponedeljka, uzimam taj model. |
to je inace sve plastika...tako da nije ni bitno!! To ce biti malo bolje od tv zvucnika..
|
Quote:
Quote:
Vasa P.S. @Znak:"atomski sleva" i "stampedo zaobadane stoke" :) MEGA! I istinito. |
Quote:
Inače, samo jednom u ?ivotu sam se stvarno odu?evio slu?ajući jako glasno muziku na vrhunskim Bose zvučnicima. Bila je to pesma Azre "Kao ti i ja". Tada sam otkrio ?ta sve sadr?i taj snimak i dokle mo?e da ide. |
Quote:
Te?i?te filmskog tr?i?ta odavno se preselilo u "kućne bioskope" i mobilne telefone, odnosno u prostore koji su sve samo ne zvučno izolovani od spoljnje buke. Pride ?to u istim tim prostorima ljudi uglavnom ne smeju da slu?aju zvuk na "bioskopskoj snazi". Dakle - sve ono ?to bi trebalo da stane u idealnih 85dB SPL nekako mora da se smesti u ~60dB i da pride parira spoljnjoj urbanoj buci. Ergo: adio dinamika. Slično va?i za muzičku produkciju. Zeitgeist (ne kao film, nego kao izraz po sebi) - doba velikih detalja i sve-manje-va?nih celina. Pozdrav, Vasa |
Quote:
Ipak, u 2011. se dosta toga promenilo. Izgleda da se dinamika vraća, to je vidljivo u skoro svim najva?nijim izdanjima u ovoj godini. |
Quote:
Pozdrav, Vasa |
Quote:
A ima jo? dosta toga, i to kod grupa koje su pre nekoliko godina bile zakleti cigla?i. |
All times are GMT +1. The time now is 02:49 PM. |