![]() |
Re: Prednost originalnog softvera u odnosu na piratski? Stabilnost?
@Filip: super su stvari na spejsu, pustio prvu pa odslušao do kraja.. pozadinski, suptilno, fino :)
|
Quote:
|
Cak sta vise neke verzije krekovanih programa rade stabilnije nego sami originali, iz prostog razloga sto krekeri usput nadju po koji bug pa ga isprave.
|
Ko hoće da koristi legalan, a dobar i jeftin software, tu je Reaper.
|
Quote:
Crack u obliku patch-a jeste dobar sa tog stanovi?ta o kome ti priča?, jer ne menja? ni?ta u samom sistemu, tako da je ?teta koji program mo?e prouzrokovati lokalizovana. Međutim, ovo je tačno samo na papiru, jer lo? krek i te kako mo?e učiniti sistem nestabilnim, mada je to danas vrlo retko, jer svi os-evi imaju za?tićen pristup memoriji. Niti se svaki program mo?e lako patchovati. |
portable software je zakon kad je u pitanju windows. cini mi se i da imam c5 licencu koristio bih ovaj od 80mb
|
Quote:
|
da ne pametujem:
Nuendo 4.3.7 Portable ======================= One Click Installer ,no ISOs ,no Waste downloading Bandwidth ,no waste space of waste synths! Nothing more to say than a Fully Working Nuendo 4 machine with no limitations or crashes with all features except N4 Synths (because of their Useless size). This is a fully portable installation and Nothing is written to your Windows, (Doggle drivers ect), because it's fully emulated ,can be used with older USB Emulation Keys ,and share All of VST plugins that other music programs already manage ,from VSTPlugin files. You can just copy .../Nuendo 4 folder ,anywhere you like or, to any other computer that VST2 or VST3 plugins are present and works fine. You can also open any previus Nuendo3 Project you had made. To Unistall it,just erase "Steinberg/Nuendo 4" folder. |
Nekako sam ubedjen da ce u skoroj buducnosti doci do toga da ces, ako si "registrovani" autor, studio,produkcija,bla,truc, biti podlozan "proveri" cime i kako radis, pa ce s' te strane, kao sto sad pljackaju firme kako moraju da koriste originalni win, cak i u trafici, isto tako silovati ljude da imaju originalni softver...
Naravno , provere ce da obavlja neki "Milisav", zemljoradnik, jer se proculo mejd' organima za haračiri, da tu ima neki "Traktor" da se kontrolise i ispita... Ako su onu zenu klepili sa 11 'iljada din sto joj mobilni zvoni sa nekom pesmom,sto ne bi i ovo radili? ...Nego se jos nije Milisav setio toga...! |
BigBockie, joj jest tesko uzet jos jedan komp .. :) stavis na njeg orginalne free programe i plugine i spojis na net pa nek proveravaju dokle hoce.. a na drugom sa svim vazduhom radis ko covek :) naravno pa da imamo para ..tj da ja sam jednoj pevacici uzmem 50 000 eu ko neko ja bi uzeo sav orginal softwer, al to je za sad ne izvodljivo.. tako..
|
All times are GMT +1. The time now is 02:07 PM. |