![]() |
Re: ear plugs?
Evo me matori...mrdam! :D Ti?
Sa ovim shto sam probao chujesh i prichu,i nemash frku kad ti se neko dernja na uvo zbog glasne zike, pa ti sjebe uvo vishe od muzike. Probaj ih,nishta te ne koshta. :wink: |
Quote:
pa ovi moji bi trebali linearno sti?avati sve oko 30 db...sad ?ta znaći linearno.... meni odgovara kako se pona?aju prema zvuku, jako očiste sub (mislim da ispod 60 hz ne pu?taju gotovo ni?ta) i neugodne visoke od činela npr. Probao sam neke sa filterima (- 15 db) ali mi je low mid bio tako umuljan da nisam razumio tonove na basu. Probao sam jednom miksati sa njima i dobio zanimljive rezultate:rotfl: Meni su osobno najdra?i na koncertima kad ti ekipa urla u uho :grin: |
Quote:
|
Quote:
|
hvala, provericu u vecim apotekama.
|
Taj F. :)
?ta se radi? Osim ?to se ?tancuju trake za veleprodaju u Beatport Super Marketu :D hehe ... plus lejblovi, ploče etc ... postali ste mega zvezde 8-) kad porastem biću Du?an :D uostalom, ?ta radi debeli? pozz ga :wink: javi kad bude neki dobar prty, da navratim :wink: back2topic ... Pa kako ni?ta me ne ko?ta? a tih 250din.? hehe, ?alim se. uzeću ih, probaću u svakom sl. nisu skupe realno a i slu?iće dok se ne pronađe neko dugotrajnije re?enje! nego, imam ja pitanje za sve prisutne! ?ta vi mislite o ovim ETY?Plugs? High-Fidelity ER20 ear plug-ovima? cena im je 12,95$ par ... imaju 2 veličine, standard & large ... ka?u da se muzika i glas čuje potpuno prirodno, dok redukuje ostalo ?to nije zdravo. nekako mi se čine kao best buy! e sad, ja mislim da poručim ovo, ako neko hoće da poručim i njemu nek se javi na pendulabgd@gmail.com da se dogovorimo, podelićemo po?tarinu ... ja mislim da ih poručim za jedno 20-tak dana. ?ta vi mislite o njima? ili pak neko ima neki drugi predlog? :) |
Quote:
Quote:
Vasa |
Interesantno, ljudi pitaju a ne citaju dobijene odgovore :confused:
Da ponovim, ti pomenuti cepovi su mi do sada najbolje legli po svim parametrima - Nivo atenuacije u praksi jee oko 20db na freq od 500hz pa na vise, ispod 500hz je oko 15db - Udobnost odlicna - Estetika takodje dobra, vrlo malo vire van a i to sto se vidi je prozirna plastika - Cena i pakovanje U veoma bucnom prostoru sa jakom reverberacijom (hale, klubovi sa puno stakla.. itd. ) rade sjajno, osecaj je kao da je neko stinuo MUTE na visak refleksija i samim tim se sve cuje veoma jasno. U situaciji kada neko hoce da prica u extremnoj buci vrlo cesto moram da se odmaknem od sagovornika jer mi se deranja u usi a ja ga savrseno cujem i sa pola metra i vise razdaljine. Itd. .... Eto nadam se da sam ti pomogao, pod uslovom da procitas ;) |
Quote:
Jel zna neko ima li ih kod nas sada ili moram ipak da narucim? (na netu ne nalazim) |
Ko je iz Bg-a ima da se uzme alpine pro atenuatori. Low profile, vide se tek kada vas neko zagleda, imate 3 nastavka da birate u zavisnosti koliko cete da ubijete feeling tj zvuk.Udobni su, dobijate i nastavak sa kojim gurate sto dublje u usni kanal. Jeste smor prvih 10-20 min ali kasnije se naviknete. Ja hocu da umrem kada treba da ih skinem jer mi je onda preglasno u klubovima.
Atenuatori su MUST s obzirom da se bavite ovim poslom i da vam je sluh najbitniji ! Cena oko 3000din barem kada sam ja kupovao ... |
All times are GMT +1. The time now is 10:27 AM. |