![]() |
Re: Mac Pro 12 Core
uglavnom to radi ok. za zemlju srbiju je to idealno resenje! i brzo je to, radi kao sat. Samo sto, kazem, nema tih para da uzmem da radim neko 1-2-3 snimanje ozbiljnog benda, na hacku. Oce to da bude voodoo, imao sam par neprijatnih situacija, ali ok, u mixu nije frka, reboot i vozi. Na lajvu bas nije prijatno.
|
Ako imas u vidu da je prosecan Amer veca stipsa od bilo kog Pirocanca na svetu, a svi oni prezale pare za Mac, onda ti to vec samo po sebi govori nesto... U okruzenju gde se radi na minut, gde se snima i gde je bitno sve, pa i ta impresija zbog tog shine monitora, tesko da ce neko sebi dozvoliti budzevinu... e sad, drugo je ako se muzikom bavis "za svoju dusu", onda definitivno dobijes mnogo vise nego sto si ulozio, ali je onda diskutabilno da li ti treba uopste 12-core:)
|
tih prica sam se naslusao, uglavnom od onih koji sede kuci i bave se audiom iz hobija. Plus, tu je ona nasa stara.."ma ja cu to da napravim za 200 Evrica!! nece oni mene da deru....!"
U ozbiljnom poslu se koriste ozbiljne masine - i tu je kraj. Tacka! |
fuck hackintosh
To je kao pro tools hd bez hardware-a :D da bi privukao musterije treba mi fensi mac pro i to je realno... PC svi imaju... a u ostalom mac zaista izgleda odlicno, njihov sistem je odlican i prvenstveno sluzi za produkciju filmova i muzike. |
Ono za sta nikada necu zaliti pare je Mac, ali isto tako sam siguran da je 8Core sasvim OK masina.
Mek je brate mek, i nikakvi hakintosi i slicne gluposti tu nemogu ni da prismrde, a daleko je to od ozbiljnog rada. Bolje imati najobicniji MacBookPro od 500-700e nego te budzevine.... |
Quote:
|
mac je pc s instaliranim os x 8-) otvorite te mac pro i videcete intel procesor,gigabyte maticnu,u poslednje vreme ati radeon grafiku itd....mislim u cemu je tu razlika od pc-a ? sem naravno operativnog sistema i fensi dizajna?
|
Quote:
|
Ključna razlika, barem ?to se mene tiče.
|
Upravo to 8-)
|
All times are GMT +1. The time now is 09:12 PM. |