![]() |
Re: da li znate ovu temu?
Dakle, oko 0:46
Znam da nije fora gledat Scarlett dok slu?a? Bethovena :wink:.. ali ostalo su live izvedbe s puno ?uma i ... Ovo je bio bolji izbor. |
Jeste...to je ta fraza...nije da nisam slu?ao 7 simfoniju, ali zasigutno mogu da tvrdim ne pamtim frazu odatle...al eto, podsvijest izgleda čini svoje :) Al dobro...ja sam ipak zadovoljan, jer mi se čini da je dovoljno drugačiji kontekst u kom je taj dio...
Vidjeću ?ta ću s njom...za sad sam siguran da treba osjetno da se uspori...nisam siguran ni da li treba klavir da je svira...mo?da neka polifonična boja sa sinta...Inače, taj primjer tu nisam svirao nego nacrtao, jer kad sam postavljao post nisam imao klavijaturu pored sebe, pa sam je ucrtao po sjećanju :) |
Quote:
|
Quote:
U ta dva takta treba promeniti obrt, malo spustiti tonalitet, malo usporiti, obrisati par tonova leve ruke, koji smetaju temi i to je to. Gotovo. Sa ostkom se uopste nema potrebe raditi bilo sta, osim da se obrrise, nije upotrebljivo. |
Quote:
da je odsvira? na sintiju mogo bi je "očistit" tih sličnosti. ja sam totalno za sinth:):) |
Quote:
|
|
da....ima taj momenat....eh..ne znam vidjeću ima li se ?ta uraditi da se ta sličnost malo izbjegne...ah...cavantina čuvena...remek djelo :)
|
All times are GMT +1. The time now is 11:53 PM. |