![]() |
Re: odakle mu obraza da saopsti ovako nesto
Sto bi se trudio oko pesme kada ce se svejedno prodati sta god da snime?
Morison je recitovao neke svoje umobolije uz Adagio u gm od Albinonija. I Brakus je ukrao ideju od Dorsa, koji su to isto ukrali od Albinonija... Al' sve mu je oprosteno, ovo je ludilo, Brakus je genije. :rotfl: Najjaca je recitacija za predsednika, a i fina djevojcica je brutalna. Zaista mi je tesko da se odlucim. |
Odakle znate da je Bregina ideja za spot!?
Spot nije neko ludilo, te je možda baš namjerno uzeto iz fore...a možda i iz manjka ideje...nije bitno Inače, taj Bregović je bio frontmen najprodavanije i naslušanije grupe na Balkanu ikada! Taj Bregović je snimio stvar sa Iggy Pop-om...tako da -ćao drugari:piss: smješno je to što se o njemu sada priča, mada je smiješno i to što je on počeo da radi... |
Odakle znate da je Bregina ideja za spot!?
Spot nije neko ludilo, te je možda baš namjerno uzeto iz fore...a možda i iz manjka ideje...nije bitno Inače, taj Bregović je bio frontmen najprodavanije i naslušanije grupe na Balkanu ikada! Taj Bregović je snimio stvar sa Iggy Pop-om...tako, da - ćao drugari:piss: smješno je to što se o njemu sada priča, mada je smiješno i to što je on počeo da radi... |
meni malo lice :grin::grin::grin::grin:
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/sG2Vj86B2hg&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/sG2Vj86B2hg&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/aDQOFyvG6Tg&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/aDQOFyvG6Tg&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> |
upravo tako - malo liče!
s tim što je Bregina i Iggyjeva za klasu bolja pjesma...da..upravo je to ono "plagijatorstvo" za koje optužuju Bregu...šta je ovdje plagijatorstvo?! Da li postoji identična fraza?! Razraditi neki motiv u još bolji nije plagijatorstvo... budimo iskreni , pa da priznamo koja je pjesma bolja... |
Quote:
Chudi me da nije doslo do prevelike i osetne konvergencije u sili tada :rotfl::rotfl::):wink: |
igi pop je bio nateran da odradi tu pesmu sa bregovicem jer su ga likovi iz diskografske kuce ucenili , ne znam zbog cega , davno to bese... i onaj spot je snimio iz revolta ...
|
Quote:
Mislim da se ne radi ovde samo o losoj muzici, vec da je u pitanju nesto mnogo dublje i pokvarenije, a to je po mom misljenju smisleno predstavljanje naroda sa ovih prostora kao c....., ludaka, prostaka, alkosa, manijaka ... Uspeo je da ubaci i predstavi cigansku limenu muziku kao izvornu srpsku (sto apsolutno nije tacno) i da je plasira u masu, uspevajuci (nazalost) u tome. Isto to radi i Kusturica, ali preko filma. Zar vam to nije malo cudno, da su bas njih dvojica nasi nareprezentativniji i najpoznatiji (najbogatiji) "umetnici" iz sveta filma i muzike. |
Koliko ja znam, i brega i iggy su na kraju završili na franckuskom sudu zbog te pesme, pa je po toj osnovi i prestala dalja saradnja sa Kusturicom. Što ovaj nikad nije oprostio bregi. To je doživeo kao jako veliku blamažu. Enivej, jebe mi se i za Bregu i za Kustu i Čolu, a i Iggija ko jebe kad se petlja sa seljacima. Samo im svima želim da uskoro jedan po jedan nestanu u paklu droge ili čega god već da im radi ovakve stvari, da nacija ne mora da škrguće zubima na ove momente.
|
Quote:
Cika Silicone moram da reagujem na nesto na cega i Kebra pizdi ali na njegovu zalost je tako! Dakle: ISTINA, to je 7. album Riblje corbe, sad ja dosadan sa tom corbom, ali "Pogledaj dom svoj andjele" je '85. bio nekoliko puta emitovan i ponavljan na zahtev publike...! Iako tek poceo, MTV je vec razvaljivao... |
All times are GMT +1. The time now is 12:43 AM. |