![]() |
Re: Zaglu?ene u?i
Meni se stra?no sviđa zvuk bubnja kad se udara dok nosi? one slu?alice protiv buke, ima ba? studijski zvuk... zanima me i koji je to EQ, ako je samo to... ima tu verovatno i kompresije.
|
hm, pa mislim da ti je to low pass klasican ...
|
Quote:
ali ima element koji ni meni nije jasan.... kada se u usima fizicki dogodi LOW pass.. kao sa zastitnim cepicima ..vherovatno se zbog rasterecenje visokih frekvencija ove koje ostaju u low pass-u malo pojacaju... hehehe i meni se to dopalo :))))))) :da: :da: :da: .. kao BOOSTER!!!! |
Pa sad, mozda je ovo vec za psihijatriju, ali...
Poku?ajte prstima uhvatiti nos i zatvorenih ustiju stvarati pritisak ko da sviras trubu bez da zrak negdje izlazi :wink:. Slu?ni spektar frekvencija se uvelike prosiri na neko vrijeme. :grin: |
Quote:
:shock::shock: :rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl::rotfl: a psihijatrija je svakako zadnji stadij... dio lijecenja :D |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Imam nove diffuzore, imam nove diffuzore!!!!!!!!! juhhhhu!!!!!!!!!!!!! taaaa :trchi::trchi:daaaaaaaaaaaa....!!! Sorry na smetnja , ali nisam mogao izdr?at!!!!!!!!!!
P.S. Rogina kad plača? tu kavu vi?e?????? |
Quote:
sutra navece moze!!! moram ti dat malo robe da shvatis da nas diler moze rijesit akustiku i bez tih cjepanica sta imas na zidu hehehehehe :D:D:D:D shalim se rock on Limenzi BOY |
Quote:
|
Moj diler ti uz drogu izdila i cepanjice..... i Focusrite ak treba?....
|
All times are GMT +1. The time now is 09:17 AM. |