![]() |
Re: 2 muhe jednim potezom
Quote:
|
Ne.
Onaj zid koji gleda prema van dobro izoluje?, mo?e? i sa tri ploča. Ostale zidove samo gustom kamenom vunom bez gips ploča. Nema? ?ta da ukosava?. Ako mo?e u sve kutove superchunkse (prostori imaju obično 12 kutova!!!). |
Quote:
hmm, za?to bez gips ploča?? kako da onda pricvrstim vunu na zid?? 12 kutova, znam, znam ali mislio sam na 4 kuta ili 8 max |
pa kao što sam rekao: ili napraviš recimo knauf podkonstrukciju uddaljeno od stijena okolo 10cm, može i više... ili modularni princip gdje je vuna uokvirena u ramove.
e onda 8 kutova, više bolje. |
Quote:
|
Pa bila bi dosta gluva da.
I strop bi bilo dobro ali je nizak. Kao ?to si rekao gips ploča bi ti uzrokovala refleksije. Za bolje rje?enje tvoje prostorije bi trebalo onda da se poigra i sa kakvima difuzorima (ali ne predubokim, koji treba mnogo prostora da razvije koherentno difuziono polje...). Da ti iskreno ka?em; to nikada neče biti dobar prostor za vje?banje ni za studijo (ako kada...). Mo?e da bude podno?ljiviji. Ogluvi koliko misli? da mo?e? (ne?to sam ti napisao kako) i vje?bajte te udarite brigu na veselje:) |
Quote:
|
nema za?to samo javi i po?alji koju sličicu kako si rije?io.
|
All times are GMT +1. The time now is 11:45 PM. |