![]() |
Re: Cubase laksi od Nuenda????
To se moglo primetiti pri samom podizanju Nuenda ili Cubasea.Nuendo se bar kod mene dizao dosta duze.Vuce vise toga,imam jedno pitanje da li ste primetili neku razliku u zvuku izmedju ova dva programa?
|
svi imaju bolji zvuk, zavisi koje je doba dana, a i godine, leti cubase zvuci bolje, zimi bolje zvuci nuendo, a to je zbog boje. Nekada zvuce isto, ali samo kada na njima radi covek razlicit od istog
|
Quote:
A, ja imam drugačija iskustva, dodu?e samo provjeravana na dva projekta! Cubase sx3 mi gutao vi?e resursa od Nuenda 3.2, sa istim plugovima, istim soundovima, isti aran?manom ... SVE ISTO!!! Pa sam stoga pre?ao na Nuendo, razliku u kolorizaciji nisam primjetio ... Valjda je, kako ka?e Shot, razlika u "pisanju" ne-steinbergovih plug-ina, pa svakog od njih drugi DAW drugačije "čita", makar i od istog proizvođača ... MA, glavno da se projekt napravi Arthure, bilo to u Cubas-u, Nuendu, Logicu ili nečem trećem (glavno je da mo?e da vrti) ... zar ne?! :wink: |
jašta
|
Quote:
Jbg, činjenica da se ima vremena za svakojaka poređenja znači da...................... ......................... .................................. ............................. ima se vremena za zajebanciju. Pozdrav, Vasa |
Izgleda da broj hostova eksponencionalno raste, a broj pesama koje se na njima urade eksponencionalno opada. Kada dodje do neke tacke, ili ce nestati pesama, ili hostova...
|
mudro receno kejkz , navijam da nestanu hostovi i da se svi vratimo peru i notnom zapisu :)))) naj host ikada :) (bez ikakve ironije i zezancije)
|
Quote:
Bio nekad neki lik koji je pričao o tome da se dru?tva razlikuju po tome KAKO ne?to proizvode, a ne ?TA proizvode. To nam je ?to nam je. Upravo slu?am The Beatles Newly Remastered (2009) i usput ih upoređujem sa izdanjem iz 1987. Nisu lo?e pesme. Pozdrav, Vasa |
gospodo, ako je moguće da se držimo teme.
hvala. |
Quote:
hiper je predznak našeg vremena; hiperprodukcija zvuka smeca i CO2 :) ne poredjuje se toliko jer se ima vremena, vremena nema! ali ima se sa cime (poredjivat) rezultat je ocit. imati ne znaci i biti a to nam stalno svi govore ! biti znaci imati, imati ne znaci nista. ja imam svoje heroje i hvala im da jesu usred ovog sveopceg imanja, oni su obecanje da mogu postojati a da nemam :) |
All times are GMT +1. The time now is 10:06 PM. |