![]() |
Re: Perpetuum Mobile Band - Obey Me
choveche.....prelepo !!!!!!! drzhim fige.......:wink:
|
Odavno nisam imao prilike ovo da izgovorim, ali... Do jaja!!!:wink:
I muski i zenski vokal su odlicni, ali mi se narocito dopalo kako onaj lik peva... pevacica ima neki malo nadrkani nacin pevanja, sto meni licno bas i ne pase, ali on mi je vrh... ritam mi uopste ne nedostaje, a spot je u kombinaciji sa zvukom-opet vrh! Mozda je rhodes mogao da bude malo kreativniji... to bi mi bila mozda i jedina zamerka, ako to uopste i moze da se nazove zamerkom... Samo napred! p.s. Zanima me koje je tziste cilj, obzirom da je stvar na engleskom? Vidi se da je lep budzet spucan u ovo, pa ne verujem da ste blesavi, zato me sa one cisto trgovacke strane zanima koji je plan?:) |
Quote:
....nishta velika filozofija. Odlicni pevaci, minimal aranzman, nema tu puno mudrosti. Ovo sto je ostalo od Rhodesa je namerno tako minimalno, bilo je tu svega od fusiona :D ali prosto nije bio cilj neki Erykah Badu/Hancock/Corea trip kiborda, nego strictly minimal. Ceo aranzman je toliko minimalan, da cim bi nesto sad izvadio vec ne bi sljakalo. Lako se prepuca i popuni, na momente je bilo overloadovano, ali bas je bio cilj da bude esencija, i akcenat na tekst i vokalne linije (po meni, pevaci su odradili odlican tracking session!). ...sad, tehnikalije.... nish posebno - Rhodes sa Oasysa (Real Suit E.Piano, ima ga i na Korgu M3), sax Soundelux U99 u Avalon737, vokali Violet Amethyst u Neve 1081.... Master TC6000 (blagi md4 mid side) i weiss DS1... ...sve u svemu, lepo ambijentalno parche. Sledeci singl koji se sprema je totalno turbo :) (...folk? :D ) pozZ |
Quote:
Pre ovoga smo imali jednu klasičnu house pesmu, i spot za nju. Sa starom pevačicom (Mirjana Kostić aka Mika :D, verovatno sada već svi znate za nju, Operacija Trijumf i to... :D) ... ovo je drugi "singl", koji smo rešili da bude totalno drugačiji ili da kažem: ne-komercijalni... pa da vidimo šta će bolje da prođe, pa da nekako idemo u tom pravcu. A budžet... budžet jeste lep, ali i nije nešto preterano ogroman. Deo toga je uleteo LMX, što se i vidi :grin: , a drugi deo smo uleteli mi sami, tj. bend, odvajajući od svirki koje imamo. Inače celu režiju i montažu je odradio gitarista benda, pošto se on inače bavi time, pa je to znatno smanjilo cenu izrade spota. Quote:
|
Quote:
pozZ |
All times are GMT +1. The time now is 01:53 PM. |