Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Monitoring (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=136)
-   -   Mastering Slusalice... vase preporuke (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=28717)

slowstar 03-08-2009 02:53 PM

Re: Mastering Slusalice... vase preporuke

Tako je! Bio pre neki dan i video vise nego solidan izbor AT, a o Rolandu da i ne govorimo, imaju par klavira nad kojima bi YAMAHA (preizvikana CLAVINOVA) morala dooobro da se zamisli!!
Baska sto sam cuo da im uskoro dolazi V-PIANO, sto je za sada NAJBOLJI digitalni klavir ikada napravljen, smem da se usudim da tvrdim u nekim vidovima zvuci
BOLJE OD ORIGINALA! (vidi pod Steinway)
shvatite kako hocete, al ja stojim iza svojih reci, kao osoba koja je ipak (donekle) savladala vestinu sviranja klavira, a ponesto i cujem jos uvek...

gregor z 03-08-2009 03:30 PM

Ultrasone Pro 900 ili DJ 1 Pro......:D

Hladan_kao_Led 07-08-2009 12:21 PM

Roland Planet u Balkanskoj su osim Rolanda zastupnici i Audio Technica,mislim da su najpovoljniji sa cenama

lesha 07-08-2009 01:29 PM

Quote:

Originally Posted by Hladan_kao_Led (Post 252322)
Roland Planet u Balkanskoj su osim Rolanda zastupnici i Audio Technica,mislim da su najpovoljniji sa cenama

nisam bas siguran da su najjeftiniji, proverite u artistu :wink:
inace je artist zvanicni distributer i zastupnik audio technice kod nas, sto se moze proveriti ovde

poz

Ficus 07-08-2009 10:32 PM

Vec je gotovo... Narucio sam slusalice u Roland Planet...

Samo je problem sto ne stizu vec 4 dana, a poslali su mi ih siti ekspresom iz Bg... Sad ne znam... svaki dan ih iscekujem :)
Valjda ce stici :confused:

Hladan_kao_Led 07-08-2009 11:40 PM

Quote:

Originally Posted by lesha (Post 252331)
nisam bas siguran da su najjeftiniji, proverite u artistu :wink:
inace je artist zvanicni distributer i zastupnik audio technice kod nas, sto se moze proveriti ovde

poz

Proverio...Roland Planet je radnja firme "Music AP" i oni su zastupnici za Srbiju...:wink:

E sad,da li su jeftiniji oni ili Artist stvarno ne znam...

...e da...umalo da zaboravim da pomenem...ja sam ponosni vlasnik slušalica,model ATH-M50 već više od godinu dana...:)

Bockie 08-08-2009 12:01 AM

Hmmm...ni "Max AP" kako pise na AT sajtu ni "Roland Planet" ni "Music AP" ne postoje u privrednom registru,niti ista sto sadrzi takva imena...! Mada po sajtu Audio tehnike vidim da rade i Makedoniju...
Treba videti cene,mozda i jesu jeftiniji, samo da nije neka shwetz komertz varijanta,tamo je neki broj mobilnog... ..ovo-ono...

M50 broootalan! Imam ih vec 3 nedelju...

Quote:

siti ekspresom
Never again!

Boki_R 08-08-2009 07:51 AM

Bayerdynamic DT770PRO - vredne su svakog tesko zaradjenog centima
(ako bas mora na slusalice - licno ih koristim za doziranje reverba, eq i kao dodatni proveru onoga sto izlazi na monitore. Nikako kao jedinu referencu)

Dexxy 08-08-2009 10:43 PM

I ja imam Bayerdynamic DT770PRO. prezadovoljan sam. Naravno plus monitori..

voomighty 09-08-2009 12:46 PM

akg k271 i k701 i zadovovoljan kao kuce, mada bih voleo da popunim jos 2 kanala na preampu sa beyerdynamic DT770PRO i sennheiser HD25....

ali lalazu i jedne i druge sluske dosta, moze nesto nocu da se radi sa njima ali sutra provera na zvucnicima.........

All times are GMT +1. The time now is 01:14 PM.