![]() |
Re: Najbolji kvalitet snimka
Poslu?ao sam pesme ,da ti ka?em iskreno ne sviđaju mi se vokali , mnogo bolje snimke sam čuo sa E-MU 1212M i Behringer Tube Ultragain MIC200 i mnogo jeftinijim mikrofonom, Behringer B1
Izgleda da je awacs u pravu, u tom cenovnom rangu manje-vi?e sve isto, u pitanju su veoma male razlike, ako uop?te i postoje... |
Gde si BRE slusao pesme i vokale.......?!?!?!?!:confused::confused::confused :
Si lood ono na mom MySpace je snimak sa sony mini DV kamere taj snimak je izvucen sa video snimka i plus je uzivo.... ko ti reko to da slusas ako oces da cujes snimke (studijske) sa TC javi se na PM da ti posaljem pozz |
Quote:
postoje razlike |
Ha-ha otkud znam da je to sa kamere, a ja se jo? trudio da budem blag , da te ne uvredim...:D
|
hahah :rotfl:
ne svidja mi se vokal :rotfl: idem u beograd danas , sutra uvece kad se vratim moslacu ti snimak da cujes pozz |
Quote:
Izvor zvuka + prostorija u kojoj se snima + mikrofon + pretpojačalo + A/D konvertor (tj. "kartica") = snimljeni zvuk. Pride je tu i stavka koja se zove "mikrofonski kabl". Istina je da ljudi ponekad prave preveliku famu oko kablova, ali va?no je i to. Zato ti ka?em da je vrlo te?ko oceniti "koja kartica ima dobar zvuk" a isključiti sve druge parametre. Pozdrav |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:14 AM. |