![]() |
Re: JAZZSENCE - New Moments Make Sense
perfect.......mozda negde malo bas ima cudan low.... slusam three months later
u principu, izuzetno.... a i bubanj je extra.... |
naslusao :)
vec znas moje misljenje.... da nemas pojma!:D Trebao bi da batalis to sto radis i da budes asistent na fakultetu - da delis testove tako! :D pozdrav buraz! |
:bounce2:
:) pozdrav bogi |
Sjuper zbilja.... Bravisimo stari... :):)
|
Evo poslusah na monitorima ... lepo i uredno ....
Aranzmani su lepo napravljeni , instrumentalisti dobri , svirka dobra .... Bubanj mi i dalje nije jasan , ali predpostavljam da je ideja da se uhvati " live " momenat ...... ako je tako onda nemam zamerki 8-) Klavir ..... taman mi je Slowstar pomenuo doticni kao " resenje " ako nemas pravi .... ali nije me ubedio ( kao ni ostala resenja ) , moracu jos da istrazujem , da nadjem najbolju zamenu za pravi ..... Sve u svemu .... zacin C :) Pozdrav |
Quote:
Klavir - pa jes, mnogi glasaju za tu varijantu, cak je i meni simpa, ali ove farbe sto cujes - to je Ivan modovao po sebi, dosta je zavrnuo filter, da dobije taman sound, ali ima i svetlijih preseta na ekspanzijama, nije lose.... mada ja nisam Roland guy :wink: njihova vecita igrarija sa samplingom i malim SR-ovima..... ali OK, najbolje je imati sve :D ...meni najbolje za klavire radi Steinway iz Logic Pro 8 - ja sam prezadovoljan tim, i rado ga koristim. Al posto sam pijanista (bio), i dalje nema zamene pravi Steinway ili Yamaha. Mozda je lakse za edit, ali je mnooogo bolji feel kad sviras pravi. Naravno ne snima se ni malo lako, al kad ga uslikas... dovidjons. Fala svima na nice komentima :) bacicu ja jos koji link soon, sa jos po kojom pesmicom. pozz :) |
Quote:
Quote:
Quote:
Konkretno ja moram da odvajam perkusionistu od bubnjara ( znaci 2 sobe ) , basistu mogu na line pa reamp ( mada cesto nije neophodno ) , rhodes takodje , sintovi line , a klavir ?!?!?! Najbolje sto sam uspeo da iskombinujem je da u Pinku 2 stavim bubanj , bas i rhodes keyboard u veliku sobu , perkusionistu u reziju , a pojacalo za gitaru u predsoblje ...... da ne pominjem da je premestan perkusionista kad se snimala truba i sl ..... Sve glasni instrumenti , glasna svirka .... a jednom sam se opekao sa uzivo snimljenim klavirom ( snimao ga je tvoj kolega iz Studija M ) brrrrrrr .... :(:(:( Pozdrav |
gle cuda, kopam svoj iPhone, i vidim da je neko okinuo fotku dok se snimalo :) tako da evo samo jedne fotke kako je deo sobe izgledao:
http://img6.imageshack.us/img6/4154/jazzloungebj6.jpg @ Max da, da, sa klavirom uvek muka.... nije lako uopste, jos pogotovo to za prostor... |
[quote=HeatMan;234042]
andrea.. hehe.. skroz mi se svidja stvar.. chiji je beshe original? grupa Regata,1984g. imaju 3 albuma Ponocna regata (1984) , Spavaj mi vjestice (1986) , Obuzdaj nagone (1990) |
"volim ga jooos" :rotfl:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:37 AM. |