![]() |
Re: Kraftwerk dobili na sudu za sampling (2 sec)
i naravno da ima elektronike koja se radi lajv i oni nisu ti ali vole tako da se predstavljaju tj. da obmanjuju ,da imam dobrog advokata tuzio bih ih za obmanu i prevaru
|
Quote:
http://www.totalobscurity.com/media/earfood/kraftwerk/ ko je bio u Beogradu ovo ce mu se uciniti veoma poznatim ,dve godine ranije se desilo ..ono Encore1 2 3.. i te fore raspored stvari kao da je indentican kao i vizualizacija ili lupetam cangr |
I sta s' time?? Sta to dokazuje??
|
nista osim da ih treba tuziti ,mada mogu da se vade na onog sto peva (valjda je lajv ,a moguce i da zeva samo)
|
@ caac imas gomilu snimaka na youtube-u gde se cuje i vidi kako sviraju , i kako GRESE !!!
ako si iz bg-a svrni do mene na kafu pa da pogledamo koncert iz londona iz jednog magicnog ugla(snimamo amaterskom kamerom tj neko je uspeo da unese kameru) gde se vidi kako ralf i ostali sviraju to sto cujes |
Quote:
|
ok znaju ali tuzan je njihov odnos prema publici koja nije Londonska ,Berlinska ili Parishka nego hocemo li da im pustimo sa tvog lapa ili mog ,izblejimo na bini (mada su u BGu za vreme koncerta dosta proveli i iza srchuci tople napitke) i to je to ,seljani odusevljeni kao sto su se Turci odusevili kad su culi njihov cangr i pokupovali album dotichne reperke.
Kstra za taj snimak :) ,voleo bih da ga vidim ..cimacu te ako nije frka samo da mi prodju ova veselja ,rodjendani ,slave |
Quote:
|
Quote:
|
kao sto je onaj Svabo prevario Turke i uvalio im Kraftverkov cangr
|
All times are GMT +1. The time now is 12:11 PM. |