Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Sviranje MIDI filova koristeći samplove - ISKUSTVA (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=23957)

master29 19-08-2008 08:54 PM

Re: Sviranje MIDI filova koristeći samplove - ISKUSTVA

Quote:

Originally Posted by kejkz (Post 213384)
eeee, dosta.

Na ovom delu foruma niko ne moze prozivati nikog, pa makar bio ratni zlocinac. Dakle, ako nekog zelite prozivati iz bilo kojih razloga, licne ili opste prirode, prozivajte mene. A ako nastavite ovako, popicete jedan lepi ban, pa se razmislite.

to vazi za master29 i za Strikana, podjednako. A i za ostale, koji se ukljuce. Sem za offa, on je fin decko.

PS da ste imali mozga, ne bi se bavili muzikom.

Ako mislis da sa ista ne pravilno rekao ti me banuj...ja nikoga prvi nisam uvredio...izneo sam svoje misljenje

master29 19-08-2008 08:57 PM

Quote:

Originally Posted by idvi (Post 213396)
Potpisujem sve iznad...i jako me rastu?i kad se maknemo od teme cijelog foruma...i kad malo samodopadno odgovaramo na neka pitanja..nekad nije bilo tako..dapače primjer mnogim forumima sa različitim temama(ne samo audio) o toleranciji i razumjevanju svakog..:ups:

Po meni pitanje ko pitanje..i sam sam mnogo puta bljuznuo glupost.
Upitao bih gosp. Master29 dali on zna da samplira midi file i čime to cini(koji soft..itd) ako zna...pa i on je to morao naučiti..od nekoga...!Molim bez uvrede..nije mi to namjera:)
Pozdrav!

Ne bih ja tu nista gurao.hahahahaa boga mi ni ucio.......:D:D:D

kejkz 19-08-2008 11:22 PM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 213393)
@I krivo mi je sto sam ti onda kad si bio kod mene u gostima uopste i skuvao tu kafu i taj sok (mada se ne secam da sam te njime ponudio)

e sve sam ti oprostijo, ali to ?to mi ne skuva kave, za malo se ne ubih. Da si mi srolao ne?to, oprostio bih ti ali ovo..ne znam, imao sam drugačiji dojam,od sada sve nosim sa sobom.

silicon science 19-08-2008 11:26 PM

Quote:

Originally Posted by kejkz (Post 213460)
e sve sam ti oprostijo, ali to što mi ne skuva kave, za malo se ne ubih. Da si mi srolao nešto, oprostio bih ti ali ovo..ne znam, imao sam drugačiji dojam,od sada sve nosim sa sobom.

E pa samo da si pitao:banghead: A i bili su i stariji ljudi tada sa tobom, nije u redu, da ne bude posle: ovi mladi nemaju postovanja prema nikome. Al dobro, doci ces ti valjda jopet nekad za N.S. pa ces videti... Ima da pojedes 5 pljeskavica posle tako toga da da:wink:

kejkz 19-08-2008 11:26 PM

Quote:

Originally Posted by master29 (Post 213428)
Ako mislis da sa ista ne pravilno rekao ti me banuj...ja nikoga prvi nisam uvredio...izneo sam svoje misljenje

E ne mogu sada, ajd sutra, kada mi se um razbistri, sada je stvarno dockan. Mada, jebe? ga, svako traći svoje mesto pod suncem, pa pusti druge, makar ne znali ?ts rade, da traće svoje. A od mene ima? pivo, ako izdr?i? koliko i ja. Vidimo se...

kejkz 19-08-2008 11:28 PM

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 213461)
E pa samo da si pitao:banghead: A i bili su i stariji ljudi tada sa tobom, nije u redu, da ne bude posle: ovi mladi nemaju postovanja prema nikome. Al dobro, doci ces ti valjda jopet nekad za N.S. pa ces videti... Ima da pojedes 5 pljeskavica posle tako toga da da:wink:

Ajd nek bude pet piva, te pljeske mi te?ko padaju na stomak. A za NS nema frke, tu sam ja uskoro, čim se vrnem iz Nemačke, moram svratim makar na koji dan.

silicon science 19-08-2008 11:30 PM

Quote:

Originally Posted by kejkz (Post 213463)
Ajd nek bude pet piva, te pljeske mi teško padaju na stomak. A za NS nema frke, tu sam ja uskoro, čim se vrnem iz Nemačke, moram svratim makar na koji dan.

Ides u Nemachku bole te... Ozbiljno, javi se kad svrnes do N.S.:wink: Odemo da maltretiramo Everlasta i Miku Tehniku da nam kuhaju kafe i prave sendviche i seku lubenice:D :da:

kejkz 19-08-2008 11:32 PM

va?i, čim se svrtim sa oktober festa, evo me tu negde, kod vas.

silicon science 19-08-2008 11:37 PM

Quote:

Originally Posted by kejkz (Post 213466)
važi, čim se svrtim sa oktober festa, evo me tu negde, kod vas.

E pa tad nece biti lubenica jebiga. Ides na Oktobefest:shock: Hedonisto. Respect

master29 20-08-2008 12:41 AM

Quote:

Originally Posted by kejkz (Post 213462)
E ne mogu sada, ajd sutra, kada mi se um razbistri, sada je stvarno dockan. Mada, jebe? ga, svako traći svoje mesto pod suncem, pa pusti druge, makar ne znali ?ts rade, da traće svoje. A od mene ima? pivo, ako izdr?i? koliko i ja. Vidimo se...

Za pivo sam na sve spreman:rotfl::rotfl::rotfl:cak i da midi files izdrzim.pozz

All times are GMT +1. The time now is 04:13 AM.