Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Ajmo josh jednom rep (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=23312)

HeatMan 06-06-2008 05:51 PM

Re: Ajmo josh jednom rep

jedino je vrach reko dal mu se dja pesma.. :( i odgovor je negativan.. :( :(

@maiv: videcu kako cu daodradim sve to.. ne znam.. juche mi je bilo ok, a sad mi je bzvz.. :? :(

shit..

Everbeatz 06-06-2008 06:41 PM

Meni je bass prejak,treba mu sredjivanje u rasponu od 80-150hz.

Na vokalu bi stavio i deesser da skine sssss-kanje:)

U aranzmansko-kompozitorski deo ne ulazim..mada je stvar catchy:)

balthazaar 06-06-2008 08:52 PM

Ej...meni si sviđa fazon! Meni je ovo kool!

Eeeeeej bre HeatMan-e ako hoćeš daj ti meni ovo - pošalji mi akapelu i midi pa ima da ti ovo malo naduvam i produvam plus koja džez forica...tanki su ti ovi patchevi...odje ima da legne neki moogi bass ko bombona...dupli dobro komporesovani kick...ljepši e piano i brass i prava klasika! :wink: samo se javi na pm ako hoćeš... ja ću rado odraditi s tobom ovo , jer ovih danan sam relativno slobodan...dakle, nikakve "poslovna" ponuda...nego onako - da se zezamo!

HeatMan 06-06-2008 09:51 PM

jbg da si u bg-u pa aj.. ono.. moram vecheras da ga zavrshim.. kaku ideju imash? sad se i ja neshto premishljam da dodam josh sranja.. :)

@everlast: hvala na commentu..

btw sidechainovao bih bass sa kickom al pojma nemam kako se radi to u sx-u.. i dalje mi je to velika misterija.. osim ako bacim na grupu i bass i kick, al to mi nekako nije bash savrshena opcija..

balthazaar 06-06-2008 09:56 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 207544)
jbg da si u bg-u pa aj.. ono.. moram vecheras da ga zavrshim.. kaku ideju imash? sad se i ja neshto premishljam da dodam josh sranja.. :)

@everlast: hvala na commentu..

e...jebaga kad mora večeras da bude gotovo...mislio sam da malo napumpam kick..da stavim malo g-funky sinth bass , al diskretno i da uradim malo drugačije pathceve tog piana i brassa...ma ništa ako ja kafr....nego ti možeš polsati čisto onako - da oprobamo za neku saradnju za ubuduće...zašto da ne?...buraz...ništa te je ne cimam ...meni ni iz džepa ni u džep, nego reko čisto da s enešto šljaka...

HeatMan 06-06-2008 10:01 PM

hahah.. aj ok.. shta ti treba...? projekat? ima oko giga bar.. :? sad upravo budzim kick.. al me jebe jebeni battery.. uhhhh.. dignem dva parne mi sx... :?

fuck..

balthazaar 06-06-2008 10:06 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 207546)
hahah.. aj ok.. shta ti treba...? projekat? ima oko giga bar.. :? sad upravo budzim kick.. al me jebe jebeni battery.. uhhhh.. dignem dva parne mi sx... :?

fuck..

Šibni ti meni vokale i ako možeš midije tih linija...ne moraš čitav projekat... mada možeš i samo vokale pa ću ja rekonstruisat beat na osnovu ovog tvog već postojećeg! Uradi kako god , samo da ti je što manje cimanje!!!! Onda okači negdje na net gdje ti odgovara pa se glasni!

HeatMan 06-06-2008 10:22 PM

k k.. aj samo da zavrshim sa ovim.. im onto something.. tj odmorniji sam sada.. bacam ti za chuku il tako neshto.. osh po kanalima il samo jedan wav vokala?

InsaneEyes 07-06-2008 12:30 AM

Quote:

Originally Posted by balthazaar (Post 207545)
e...da oprobamo za neku saradnju za ubuduće...za?to da ne?...buraz...ni?ta te je ne cimam ...meni ni iz d?epa ni u d?ep, nego reko čisto da s ene?to ?ljaka...

haha, CAR!!!!!! :rotfl: :rotfl: :rotfl:

odlicna pesma, samo malo da je vise URA hajmo! fazon zvucno bila bi radio hit, ovako je malo ironicno depresivan fazon, a ako je to bila namera onda si ubo 100000000% perfekat
, ocu reci ovo je dosta jako, neki oskar wilde the smiths smoren fazon, tipa - smashing pumpkins - today is best day i ever had, a jeste taj fazon, sto sam tek sad skontao posle treceg slusanja, ovo je odlicno - nista ne menjaj! ako znas sta mislim :rotfl:

HeatMan 07-06-2008 01:15 AM

^hahahahah... savrshen komentar.. menjao sam mix samo, i onda sam video da sam u proshlom neke stvari i zaboravio..

elem, sad cu da bacim svezi onlajn fristajl, da shvatite stanje u studiju

imam dva kompa
za net i za muziku
na drugom radim pesme
na prvom trazim publiku

i eto ja shvatim
da mi je losh mix
pa probam da se vratim
da napravim mali fix

medjutim, projekat ne radi
prijavljuje neka sranja
i eto posle 2 chuke
pochinje opasno da me smara

pa ja reko, ajd sad cu
na rumskom da trazim pomoc
al prvi komp nema konekciju
od kako proshla je ponoc

i tako sam skroz prso
i reshio se ucirkam
popio dva piva
i josh malo vermuta

hocu josh, kad u fridzu
ponestala cuga
da nisam brijo glavu
sad bih pocho da se chupam!!!!!1 ":S :S :? :? :? :/ :?

elem, pesma stize za koji minut, a tebi balti kachim malo kasnije.. :)

btw, sad sam ja mislim chak i zadovoljan sa mixom..

All times are GMT +1. The time now is 09:45 AM.