![]() |
Re: Powercore problem
Da ja imam P5KR. I bas su cudni simptomi sa PoCo. Jedno vreme radi pa ne radi :confused: Hvala ti na odgovoru vec sam pronasao za tu vatijantu sa Asus Commando da radi ok.
Zvacu te kad budem u NS. PoZz |
Quote:
Mi bismo ih izlagerovali nekoliko desetina komada za ruDAWe, ali sta vrijedi kada su ruDAWi, tada, pre godinu i po dana, sa tada nevjerovatnih 3.5Ghz (iliti 90% ubrzani), i cijenom na ekonomskom minimumu, bili izbjegavani (jer je ljudima trebalo upravo godinu i po dana da steknu povjerenje u isti). |
Resio sam problem. P35 chip set je pravio s**nja. Zamenio sam Asus P5KR za ASUS commando. Radi sve bez problema (za sada):D
|
Eto odlicno! Da ovako hoce svako da javi kako je rjesio svoj problem, ovo bi bio savrsen forum :) |
Pa valjda zato sluzi forum, ne samo za pitanja, nego i za odogovore :D
|
Pozdrav! Meni se događa ista stvar s time da ja nisam na Pc-u. Ja imam Mac G5 PowerMac. i događa mi se ista priča. I ne shvaćam ni ja o čemu se radi. Dal netko od vas mo?da mo?e pomoć i meni?????
Hvala Unaprijed!!!!! |
E za MAc neznam..
|
Treba da zamjeni plocu, uzme Commando :) ...
Salim se, morao sam malo (nadam se da se Limeni ne ljuti :) )...Zaista ne znam sta bi mogao biti uzrok tome na Macu... |
Pa bolje je da predje na Commando :D vise nas (pc) ima...
POZz |
....: Hvala!
Mislim da ću kupit fw Powercore. s njim nebi trebao imati problema. P.S. Naravno da se ne ljutim..... Pozdrav! |
All times are GMT +1. The time now is 09:21 AM. |