![]() |
Re: Kontakt sprej
Quote:
RM |
po neznam koji puta ...ponavljam na ovom forumu....
CAIG je SKUP i malo ga se dobije..+ SMRDI ko sprej za ubijanje komaraca, i ostavlja masnocu i boju koja se tesko skida i preagresivan je za plastiku...Provjereno !!!!! NAJBOLJA stvar koju mozes kupiti , a ja sam s time cijeli MCI slozio , Minimooga........je OSZILIN SPREY - TESLANOL T 6 za cijenu Caiga dobije se cca 20x veca kolicina tj, zapremina spreja, a i 5 puta je efikasniji ja nista drugo NE PRIZNAM!!!!!!! ovo cisti, lubricira i ne ostecuje komponente, ne smrdi, nije stetno...... OSZILIN RULEZ http://www.technodis.co.yu/index_tes.htm evo i u BG ima toga.... a kod nas u ZG u elmatisu !!!!!!! nadam se da bu pomoglo |
Quote:
BRAVO! Zaboravih Teslanol, a celu spoljasnjost SSL-a smo ocistili istim! Sad sam ga nasao u shpajzu. Fenomenalna stvar. Doduse, potove nismo ni cistili jer nije bilo potrebe. |
Odlicno, sad samo da probam da ga pronadjem u Nisu... Narode, hvala vam puno... :)
|
pitaj ove u BG jel salju postom u NIS i rijeseno!!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Evo konacno ga uzeh i to iz veleprodaje, posto nigde u maloprodaji nisam nasao. Hteo sam da mi puste za Nis, ali posto salju samo firmama, morao bih da nadjem nekog ko bi to prihvatio kao pravno lice. Posto takvog nemam, prosetao sam do BGa i uzeo direktno... Roginator, i svi ostali, hvala jos jednom... :) Sprej je odlican i prilicno jeftin i od mnogo losijih...
|
Gde si ga nasao majke ti, ajd' sad podeli resenje misterije sa nama :)
Pozz |
nema maloprodaje?
|
All times are GMT +1. The time now is 02:53 PM. |