Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Produkcija - Tehnike (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Redosled povezivanja (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=21308)

AVaX 26-01-2008 12:53 PM

Re: Redosled povezivanja

:banghead:

Max 26-01-2008 01:13 PM

Quote:

Originally Posted by Steka (Post 188561)
pa dobro verovatno skidas ne zeljene frekvencije koje kreiraju boxing efekat/muljanje i dajes mu bolju definiciju tacke pre kompresije da omogucis veci headroom to je ok :grin:

Onda uzmes cvikcangle za kataklinger i povezes djuntu na homokineticki .... :wink:

Pozdrav

DaBear 26-01-2008 02:19 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 188595)
Onda uzmes cvikcangle za kataklinger i povezes djuntu na homokineticki .... :wink:

Pozdrav

Sta je?

svi su se smorili od davanja saveta, pa odma' udare u zezanje?

a?

darkstar 26-01-2008 02:21 PM

Quote:

Originally Posted by Steka (Post 188539)
Kompresor naprimer smanjuje jacinu signala u db-evima, u nekim slucajevima pumpa signal. Znaci obicno imas attack,release,make-up gain, threshold, ratio.

:rotfl:

Da ne kenjamo puno , da bear je u pravu.Majstore,ajde opet,sta bi ti da uradis konkretno ?

Arthur 26-01-2008 02:43 PM

ponekad se osetim besmisleno, pa mi stvarno ne dodje da dam savet.. slicno slowstaru, samo sto ja u tom slucaju ipak udarim na humor

darkstar 26-01-2008 02:52 PM

Arture,majstore,moderator si foruma koji ljudima daje vise znanja nego sve domace skole ...

Nema stajanja !

Max 26-01-2008 03:01 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 188602)
Sta je?

svi su se smorili od davanja saveta, pa odma' udare u zezanje?

a?

Pa od silnih kombinacija .... mozes kompresor pa eq i eq pa kompresor :D

Pozdrav

Francuz 26-01-2008 04:00 PM

Pozdrav Oggy -u , vec sam udo phase 22 dobro me odsluzio uradio sam dosta toga lepog . Pozdravljam i ostale forumase , postavio sam pitanje tek onako da vidim kako ovo funkcionise . Iskreno razocarali ste me , mislio sam da ste malo vise kreativni ,tako da vise necu postavljati pitanja da vas ne zamaram .
Pozdrav svima

Arthur 26-01-2008 04:39 PM

Quote:

Originally Posted by Max (Post 188609)
Pa od silnih kombinacija .... mozes kompresor pa eq i eq pa kompresor :D

Pozdrav

:banghead: :rotfl:

Arthur 26-01-2008 04:43 PM

Quote:

Originally Posted by darkstar (Post 188608)
Arture,majstore,moderator si foruma koji ljudima daje vise znanja nego sve domace skole ...

Nema stajanja !

dobro de, evo digo mi se .. moral .. .a i podelio sam svoj pristup eq/comp redosleda veoma plasticno... in a blink of an eye ;)

i jos jednom, deco i odrasli, manite se skola,gubljenja vremena i novca, ako niste na forumu Rumski skontali sta vam treba od teorije, necete ni na skoli !:da:

All times are GMT +1. The time now is 08:41 AM.