![]() |
Re: Soundcraft 1600 vintage console
Quote:
|
Sve zavisi kolika je cena za taj mixer, iskreno nisam slusao taj mixer, ali ne moze da bude los ako je ispod 1200 eura, a istovremeno je bolji od svih Mekija Tascama i ostalih plastikarija, british eq dobar za rock uvek.
|
Quote:
Cisto sumnjam da iko zna ili se seca...bilo je to davno. Ja se nesecam da je 80-ih u Beogradu bio neki tog tipa!!. Ako je jeftino.....? |
Cijena je oko 2000 eura. Za 1200 eura neces naci ni starog Mackie-a!
|
Quote:
vredi, ja mislim ako je u dobrom stanju kao sto kazes...pa makar i kao velika analogna sabirnica sa insertima i patch poljem!! |
Ne vredi 2000 e, ja sam trenutno u potrazi za nekim mixerom takvog tipa, i pronasao sam za 1800 e Soundcraft 2400 koji je mnogo ozbiljniji od tog kojeg imas u ponudi za 2000. Sacekaj, strpi se malo, ako ja naletim na nesto javljam ti odmah. Inace sam svog Tascam 2600 kome sam bio prvi vlasnik i platio ga 11.500 dem prodao za 850 e
|
Braco, nije li taj tascam bolji od mackie-a, ovih 8bus?
|
Uh ne znam, samo znam da sam ga kupio novog a da sam u to vreme za te pare itekako mogao da kupim dobar polovni pravi astal. Ne znam koji je bolji, mislim da su oba losa i da su D liga
|
Jbg..... meni ce uskoro trebati neki mixercic malo veli i bolji od VLZ PRO mackie, a u tom rangu cene slabo sta ima:(
|
Quote:
ja za to nebih dao 2000 EURA ...ne vredi...2400 ide za 2000 Eura i puno je veci pult iskreno ako je u super stanju nedaj vise od 1600 Eura :) ako ne .... skidaj cijenu legendarni 2400...da T Horn je i na 2400 radio ..cak su i Euritmics..sjetite se sweet dreams!!!! ne podcijenjivati tu seriju soundcrafta ...opaki pult ali ne skuplji od 2000 Eura Im jedan 1600 u Beogradu samo neznam kako se momak zove..neki kompozitor...jebes ga nemogu se sjetit... |
All times are GMT +1. The time now is 01:39 AM. |