Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Idm, Experimental (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=19279)

Mika Technika 07-09-2007 09:11 PM

Re: Idm, Experimental

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 168457)
Jos jednom cestitke Miki Tehniki. Svidza mi se zvuk. Mozemo i zajedno nesto odraditi?

hvala, drago mi je da ti se svidja!!! ja sam uvek raspolozen za saradnju!!!

Mika Technika 07-09-2007 09:13 PM

Quote:

Originally Posted by submaster (Post 168450)
svaka van cast ako odslusate ceo lp iz cuga..bez skokova...
znam da mika moze,ali vama svaka cast ako uspete..

de si bre djole!!! :) nisam ni znao da si to ti, dok nisam procitao u signature-u myspace profile!

mirzaa 07-09-2007 09:29 PM

zakon mi je ovo. svaka čast.
šaljem myspace req. pozdrav!!

Mika Technika 07-09-2007 11:35 PM

Quote:

Originally Posted by mirzaa (Post 168568)
zakon mi je ovo. svaka čast.
šaljem myspace req. pozdrav!!

hvala mirza :) add-ovao sam te na myspace-u! sad cu da poslusam tvoj player :)

SHIVA 08-09-2007 03:51 PM

Quote:

Originally Posted by Mika Technika (Post 168354)
sad sam preslusao seven ark, i mogu da kazem da je losa kopija dvojca Autechre-a!

a za prosirenje horizonata cu se ipak drzati Autechre-a! ;)

sad sam poslushao Autechre (cca od 1997 do 2001) i ne znam kako si doshao do zakljuchka da je Seven Ark losha kopija. Slozhio bih se da je Seven Ark ekipa vjerojatno slushala Autechre jer se osjeti minimalan utjecaj u melodijskom pristupu, ali Seven Ark je ritmichki dosta drugachiji i ima generalno rafiniraniji pristup produkciji. Gotovo bih rekao da je Seven Ark evoluirao u odnosu na njihove glazbene utjecaje. Nazvati to loshom kopijom bash i nie objektivan komentar. No svi smo mi samo ljudi, i chesto ono shto prvo chujemo uzmemo kao referencu. Ja sam prvo naletio na Seven Ark pa sam mozhda i ja malo subjektivan.

Sve u svemu, hvala na preporuci... Autechre mi je definitivno osvjezhio experimentalnu play listu. Malo je takve muzike s obzirom na poplavu izdanja u drugim zhanrovima ;)

silicon science 08-09-2007 04:49 PM

Quote:

Originally Posted by SHIVA (Post 168614)
sad sam poslushao Autechre (cca od 1997 do 2001) i ne znam kako si doshao do zakljuchka da je Seven Ark losha kopija. Slozhio bih se da je Seven Ark ekipa vjerojatno slushala Autechre jer se osjeti minimalan utjecaj u melodijskom pristupu, ali Seven Ark je ritmichki dosta drugachiji i ima generalno rafiniraniji pristup produkciji. Gotovo bih rekao da je Seven Ark evoluirao u odnosu na njihove glazbene utjecaje. Nazvati to loshom kopijom bash i nie objektivan komentar. No svi smo mi samo ljudi, i chesto ono shto prvo chujemo uzmemo kao referencu. Ja sam prvo naletio na Seven Ark pa sam mozhda i ja malo subjektivan.

Sve u svemu, hvala na preporuci... Autechre mi je definitivno osvjezhio experimentalnu play listu. Malo je takve muzike s obzirom na poplavu izdanja u drugim zhanrovima ;)

Probaj da nadjes Pan American. Mislim da ce ti se svideti:)

Mika Technika 08-09-2007 09:13 PM

Quote:

ja sam malo prejako prokomentarisao seven ark, lik je ok, al Autechre slusam vec dosta dugo, i znam na koju foru sve to rade tj, sta i kako koriste i zato im odajem priznanje veliko, 'spram drugih. a ima jos gomila producenata u poslednje vreme koji rade taj fazon. danas je to manje vise lako uraditi(imas gomilu mogucnosti), al tad kad su Autechre poceli, tada je to bilo i suvise komplikovano za shvatiti, a kamoli uraditi.

DADDY Z 08-09-2007 09:24 PM

Quote:

Originally Posted by Mika Technika (Post 168651)
.. al tad kad su Autechre poceli, tada je to bilo i suvise komplikovano za shvatiti, a kamoli uraditi...

e u tome je bitna razlika...

submaster 08-09-2007 11:45 PM

Quote:

Autechre mi je definitivno osvjezhio experimentalnu play listu. ;)

IDM ?

mirzaa 09-09-2007 12:53 AM

Quote:

Originally Posted by Mika Technika (Post 168651)
ja sam malo prejako prokomentarisao seven ark, lik je ok, al Autechre slusam vec dosta dugo, i znam na koju foru sve to rade tj, sta i kako koriste i zato im odajem priznanje veliko, 'spram drugih. a ima jos gomila producenata u poslednje vreme koji rade taj fazon. danas je to manje vise lako uraditi(imas gomilu mogucnosti), al tad kad su Autechre poceli, tada je to bilo i suvise komplikovano za shvatiti, a kamoli uraditi.

max/msp programiranje do boli mozga, eto kako. + sto drugih stvari i pizdarija al tako sam samo načuo...:)

All times are GMT +1. The time now is 03:55 AM.