Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Dizajn i konstrukcija studija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=93)
-   -   Zna li neko cenu azmafona (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=19275)

HeatMan 06-09-2007 04:17 AM

Re: Zna li neko cenu azmafona

ma nemoguce.. mora imati predstavnishtvo u bgu.. ako ne to, bar da ga ima na nekom stovarishtu.. :?

rale_ 06-09-2007 04:29 PM

Ja sam pazario azmafon A-20mm,pre nekih 5-6 mes. i izaslo je oko 180-200 EU 60-70 m2,takodje u Kragujevcu.
Nacuo sam za neko predstavnishtvo u Bgu,cini mi se da je u pitanju Smederevski put ili tako nesto ali su cene po njihovoj prici nesto vece u odnosu na KG.

Najpametnije je da ih pozives 034/335-380.

azma@verat.net

Pozdrav

spidermusic 06-09-2007 08:52 PM

Pocetkom jula meseca sam kupio azmafon debljine 20 mm na Termodomovom stovaristu u Beogradu na Smederevskom putu br. 12 i platio sam ga 248 dinara po kvadratnom metru.

Cena istog materijala u Azmi u Kragujevcu je 230 dinara iliti 195 dinara + PDV!

Pozdrav!

CDLC 07-09-2007 10:56 PM

ja sam ih jucer zvao i rekli su mi da postoji predstavnistvo u beogradu al da se ceka i do mjesec dana da se preuzme materijal....

a kaj se tice cijena sad sam neki dan napravio predracun s njima tam u kragujevcu pa evo:
azmafon 1090x920X20 cijena po komadu je 2.45 eura
azma ad 5 ploce cijena po komadu je 3.75 eura

a cuo sam da imaju i predstavnistvo u novom sadu

Miha Blaze 11-09-2007 06:18 PM

034/335-380
na ovaj telefon se niko ne javlja vec nekoliko dana... ne znam sta se dogadja a trebalo bi da porucim materijal... zvao sam u razna doba (radnog) dana i nista...
da li neko zna nesto o tome?

poz!

CDLC 11-09-2007 06:49 PM

zovi na ovaj: 034 364 107, kontakt ti je Zoran Milosavljevic

Pozz!

HeatMan 12-09-2007 02:06 PM

hvala.. :)

Miha Blaze 14-09-2007 01:33 PM

hvala na telefonu i kontaktu... ja cu moje azma proizvode da porucim ovih dana, cim uradim proracun koliko cega mi treba i tako ;)

inace saznao sam jednu stvar koju do sad nisam znao, to je da postoje obradjene i "sirove" azma ploce... naime mogu da vam prefarbaju ploce u koju ocete boju + moze i neki zavrsni sloj tkanine da se stavi... ta varijanta je malo skuplja od ove "sirove" ali verujem da ako neko zeli da mu studio bude druge boje, sto da ne ;)

inace ne znam one Ivanove ploce jel su sirove ili "obradjene"?

cene su kao sto ste rekli, za azmafon 230 din/m2 (sa PDV-om) i azma ploce 142 (obradjene 60x60cm) ili 116 (neobradjene 60x60cm)... eto tamo mi se javila jedna vrlo ljubazna gospodja Svetlana Marijanovic i tako ;)
pozdrav!

ocekujem kamion tamo posle ponedeljka kad porucim :) a onda, zezanje...

CDLC 14-09-2007 11:45 PM

Quote:

Originally Posted by Miha Blaze (Post 169670)
hvala na telefonu i kontaktu... ja cu moje azma proizvode da porucim ovih dana, cim uradim proracun koliko cega mi treba i tako ;)
..

nema problema:)

a da za Ivanove ploce to su sirove a istina je da ih mozes obraditi dodatno na razne nacine(moj kolega je dao raditi 30mm debela ploce sa vrhovima trokuta(poput siljaka nesto takvo)-znaci sva se roba narucuje telefonom prije nego se proizvede-znaci samo se treba dogovoriti tamo s njima)

a kaj se tice bojenja imas dosta tema po ovom forumu na temu bojenja i s kojim bojama obojit tako nesto...ali najbolje je bojenje poludisperzivnim i akrilnim bojama na vodenoj bazi jer su bezazlene i neskodljive...

Pozz!

dr.Ru 15-09-2007 12:51 AM

Quote:

Originally Posted by CDLC (Post 168574)

a cuo sam da imaju i predstavnistvo u novom sadu

Zaboravi Novi Sad. Ovde kod nas (u Novom Sadu) ti Azmafon od 10mm naplate kao onaj u Kragujevcu od 18mm. Pri tom te lazu u lice i kazu da je to 18mm debljina. A Azma AD ploce su 3 puta skuplje u Vojvodini nego u Sumadiji. Za Beograd ne znam.
I da, Azma nema predstavnistvo u Vojvodini, vec neki import-export-sverc-komerc lik prodaje Azmine proizvode.

Ja sam isao za Kragujevac, i vise mi se isplatilo da placam prevoz do Kragujevca, nego da u svom gradu kupim Azmu.

PS. Cestitam na odluci. Kada budes stavio Azmu, verujem da ce ti se jaaako svideti. Odlican, odlican materijal, prirodan, a izuzetno jeftin! Pogledaj na forumu samo Ivan, Boggy i ja pisali o svojim prostorima i o upotrebi Azme za nasa studija. Poz!

All times are GMT +1. The time now is 05:57 AM.