![]() |
Re: Evo ga jos jedan bolesnik..
@slowstar
ona URSA 8x32 s 8 algoritama sto je bila tvoja SAD JE KOD MENE !!!! ak se ne varam...uzeo sam je u BG |
Ono jes stvarno....puno tu ima starudija, ali LEPO IZGLEDA!!
Pogotovu sto sad nije skupo nakupovati toga i izleciti "posledice iz detinjstva!" I ja sam se reshio puno starih sprava...za neke mi je zao , za neke nije... Ali se ispostavilo da mnoge od njih nisam upalio godinama (nego su samo lepo izgledale u studiju). Bio vlasnik : Roland MC4 sequencer + OP8 MIDI-CV interface, SPV-555 rack synth, SBF flanger, SVC 350 Vocoder, SH-101 (jos uvek imam), Juno 60 / 106 / MKS-30, MKS70 & PG800 (jos uvek imama), SCI Pro One, Drumtrax, Simmons SDS-V, RSF Kobol rack (mnogo mi zao), Roland System 100M (10 modula), Korg Mono Poly, Yamaha CS-5, CS-15, Roland CR-78, DX7, Roland TR808, 707, 727,...itd |
Quote:
Inace Odyssey mi je stalno crkavao - klavijatura je vodila svoj "licni zivot" ne znam koliko sam puta nosio kod majstora zbog "divljanja" oscilatora iz cista mira, mada je to jos uvek bilo dobro u odnosu na ono belo g...o Oberheim FVS4, koji mi je bukvalno zivot skratio sa nestabilnim stimom i stalnim kvarenjem keyboard modula... Bog da blagoslovi Roland Fantom X7, XV 5080, JD 990, XP 80, RS9, JV 1080, i tako dalje, nikada me nijedan nije izdao!!! (nadam se i da nece) |
Quote:
Nije cudo sto su 'out of bussines' i ta sprava me je namucila... P.S. za novac koji smo tada Sanja Ilic i ja dali za tu Ursu, danas mozes da kupis Lexicon 300, PCM 91, i da ti ostane kusur....(verovano PRVI digitalni reverb koji je usao u Beograd), a Enco Lesic je u to vreme ili malo kasnije uzeo LEX, mislim da je model 200, nisam siguran |
Quote:
Kako je tebi bilo sa tim analogcima, ne ?elim ni da razmi?ljam jer mi se jednom, dan prije iznajmljivanja desilo da mi je Polysix (koji sam 6 mjesec iprije toga komplet rekapirao i kalibrirao) bio rastjunan i na filteru i na pitchu, a prilikom kalibracije sam krivo jo? odradio i key tracking. Hvala bogu, ne?to mi tu večer (prije nastupa jednog britanskog benda u ZG) nije dalo mira i rekoh, daj da ja čujem taj Polysix. Upalim ga i mrak mi padne na oči. Do 1 ujutro sam to pode?avao da bude točno 440 Hz svaki osc na A4, da filter bude točno na jedan cent. Sljedeći dan sam im ga iznajmio i to je bilo to. Sve je pro?lo u redu - a mogao je da bude totalni zajeb -> iznajmljivanje se unaprijed dogovara - nema instrumenta - nema koncerta! Inače od onda je pro?lo 6 mjeseci i Polysix je jo? uvjek ok, ni?ta nije ra?telano, ali eto, nikad nezna? kada će mu doći. |
polysix bu uvijek ok..oni nemaju problem ako ih se cuva...ja sam imao ody bijeli u dijelovima i drago mi je da sam ga prodao jer imam iskustvo s arpom da su radili odlicAN sound mashin u losim paketima i katastrofalnoj izvedbi
|
All times are GMT +1. The time now is 02:31 PM. |