![]() |
Re: pravila pri usnimavanju vokala, ak. gitare, basa
Quote:
Quote:
Quote:
Znaci, vidi sta ti je najvaznije da dobro zvuci (i sta najcesce snimas), pa prilagodi prostoriju tome, a panele koristi kao kompromis za ostalo. RM P.S. Nemas pojma u koliko nasih "dobrih" studija se cuje (uglavnom lose) prostorija, cak i na vokalu. |
Quote:
|
Kakve si panele napravio?koliko te kostalo??Baci neku fotku,malo vise detalja...
Jel imas posebnu sobu za snimanje ili snimas u reziji? |
Quote:
Ploce sam napravio tako sto sam stavio lesonit, preko njega azmafon a preko toga tkanina.Bio je princip stap i kanap, a izaslo me veoma povoljno, shodno tome da je azmafon extra jeftin.Na plocama sam napravio alke i onda mogu da ih kacim i pravim sve moguce kombinacije.Sad mi je razmontirano, kad budem nesto snimao, slikacu pa ces videti.Mislim da je ovo dobra kombinacija za studio za licne potrebe, zgodno je za improvizaciju.Ako imas komercijalni studio i treba da fasciniras klijentelu, malo je neelegantno... |
Da,da..Secam se kad sam te pitao o opremi i studiju kad si predstavljao album.
Ista prica je i kod mene pa me zanima kako to radi i kakvi su rezultati. Ako ne zelis javno,baci mi na private cenu koiko te je iznelo..Nemam predstavu uopste koliko je jeftino :) Pozdrav |
Quote:
Sto se tice panela, ne secam se vise precizno, al azma ti je oko 120din/m2, 2.4.x2.1m lesonita oko 600din i tkanina je bila oko 120 din/m2.I eto, materijal te dodje znaci nekih oko 350-400din/m2 |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:22 AM. |