![]() |
Re: Sonic Foundry Audio Mirror?
voleo bih kad bi mi neko rekao za koji k... sam kachio ove pesme 5 sati?! :mad:
|
Pa sto si ih kacio na send space ;) trebao si mozda na neki drugi, posto na ovom nekada ima problema...
Ali evo ipak ide, skinuo sam prvu verziju, sada cu drugu, pa da cujem sta ima na tim trakama. Nisi mozda morao da posaljes celu pesmu, dovoljan je bio reprezentativan uzorak |
^jbg.. nisam hteo da kazzete "premalo je da bi mogli da chujemo razliku".. :)
i? razlika? :) |
Bar koliko sam ja cuo, drugi fajl je malo mracniji, ustvari, cak ne malo, nego primetno. Izgubio je definiciju, ali mislim da je upravo zbog toga ovo odlicno za trenutke kada su snimci suvise cisti i ostri. I bas je pretrpeo odredjenu promenu, gotovo kao kopresiju. Malo manje se to oseca, ali takav je materijal.
E da, spusti malo taj reverb i ucini ga realnijim, pesma je inace OK ;) Pozdrav |
koj reverb? :) mislim da je i sam acoustic mirror dodao reverb.. :)
drago mi je da ti se svidja pesma.. ;) btw, najvishe me nervira shto mi tako zamuti bass.. shto se tiche visokih.. aj.. mozze da posluzzi ponekad, ali mi ubi kick i svaki punch.. damn.. :? |
Quote:
|
Druga verzija zvuči stopljenije, muljavije i sa manje definicije nego prva. Ipak, dobila je neku finu ?irinu. Meni se ipak dopada vi?e prva verzija, upravo zbog definicije.
Ima? dosta frekvencijskih problema u miksu - pre svega u (ne)slaganju gitare i ritam ma?ine, ali to je malo du?a priča... Sve u svemu, meni je prva varijanta (bez Ac. Mirror) bolja. |
Quote:
@sandy: au, damn.. nije final mix.. :) nije ni blizu.. nije ni idejno gotova pesma.. :) pozdrav |
Quote:
srećan rad |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:30 PM. |