Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Betty Boop - Sama (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=18413)

Tiki the Boyler 22-06-2007 03:30 PM

Re: Betty Boop - Sama

Vrlo pozitivno!

Nadam se da će ovo prerasti u ozbiljnu priču...

(iliti... samo da se pola benda ne smuva sa pogrešnim likovima!) :banghead:

gorjan 22-06-2007 05:09 PM

Meni je ovo skroz dobro, najvise mi se svidja sto je sve odmereno i uskladjeno, i spot i imidz i pesma i njihove godine.Narocito je dobro ime benda!
Sve najbolje zelim i bas me zanima kako ce se izboriti za prostor na ovom nasem estradnom nebu...

milanCHE 22-06-2007 08:12 PM

Bravo,Oggy!skroz jednostavno,nesmarajuce i energicno.i dovitljivo(i lepo) harmonijsko resnje za ulazak u refren.nadam se da ce se spot malo vise zavrteti,ako nista zbog milion i kusur klinaca koji se truju grand "zvezdama".imas cistu peticu(odnosno cetiri petice)od "chika" milanCHE-ta.crnkica samo malo da stabilizuje glas,a ostalim tri-ma malo jos da dozriju glasici(makar zbog back vokala ) i bingo!!!ali i to ce doci za koji mesec.deca rastu,a kad porastu,onda pit-bula pred kapiju i da pazis koga pustas u dvoriste.vidim da se dosta forumasha ovde nameracilo...

:bend:"....saaama,mogu sama....."

pozdrav

Bojan5150 23-06-2007 02:19 PM

Prva reakcija: WTF
Druga reakcija: WTF

Sa muzičke strane, simpatičan mi je A-ha bubanj, glas je dječji, ali takav treba biti tako da zamjerki nema.
Vizuelno, jo? jedna potvrda moje tvrdnje da nije nimalo lak posao imati ?ensku djecu; spot kao spot, malo da je kamera ?ivlja ali opet nema zamjerki.
Generalno, nema zamjerki a nakon ?to sam to rekao...
WTF
:D
Ne mijenjam iskaz dok ne iskopam koji podatak.
A da, da se ne shvati pogre?no, prijatno sam iznenađen i zbunjen ovim.
Svaka čast!

Miha Blaze 23-06-2007 02:51 PM

ovo su one snimale?!

mislim na bubanj pre svega...

ne bih rekao ;)

voleo bih da me neko demantuje...

idekius 23-06-2007 03:20 PM

Quote:

Originally Posted by milanCHE (Post 159234)
vidim da se dosta forumasha ovde nameracilo...

:o:o:o

Mi to iz krajnje plemenitih, gotovo ochinskih razloga, sram te bilo, matori perverznjache :mad:;)
Nisi valjda pomislio da bih ja..... :rolleyes::cool::angel:

DADDY Z 23-06-2007 05:36 PM

iako ovakvu mjuzu pratim samo putem mtv-ja mogu da kažem da nije loše.jedina zamerka je lead vocal koji bi morao da bude bolji...toliko,pošto se ne razumem previše

Arthur 24-06-2007 01:15 AM

Zanrovski i idejno skroz naskroz simpaticno..
Licno, dosta mi kvari pricu taj lead vokal i njegova iskoriscenost u celoj pojavi ... doduse, smeta mi i previse jednostavan bubanj, but it's just me, igrao bi se sa tim do mile volje :)

Spot je efektan, jer je iskazao njihovu efektnost i nije ni na sekund pokvario utisak.

Miha Blaze 24-06-2007 02:01 AM

haha!jedan OT! Sad sam ih video u skcu, dosle devojchice da poslusaju svirkicu :)))) koliko one uopste imaju godina?

Oggy 25-06-2007 04:54 PM

Quote:

Originally Posted by alavuk (Post 159093)
ovo bese neka obrada ?? ucinilo mi se u nekom trenutku da si nas zeznuo i turio super s karamelom :] kad ce ovo da se zavrti na city kids ili cartoon network , salim se neka samo ovako nastave ... i kad vec obradjuju neka obrade sarla ili pekinsku patku:]

Pocinjem od pocetka, posto sam bio odsutan par dana...

Alavuk, se zajebavas ti ili nemas pojma o cemu pricas? I u jednom i u drugom slucaju ne bi trebao.
Pesma nije obrada, vec moja, autorska i ako imas saznanja o nekoj istoj ili barem slicnoj, voleo bih to da podelis javno, ovde pred svima isto onako kako si ispalio uzasnu glupost.

"Super s' karamelom" bi verovatno voleli da mogu ovako...

Mi se ne bavimo tezgarenjem i tudjim pesmama, vec radimo autorsku muziku, tako da ce Sarlo i Patka morati da sacekaju bolje dane....

All times are GMT +1. The time now is 08:34 PM.