![]() |
Re: Arturia hardware & Jupiter-8 v
Moj skroman demo Timewarpa 2600(trenutno sam bez klavijature pa sam ogranicen na jednu oktavu u Abletonu):da:
http://download.yousendit.com/FA2C72FD0A761A80 |
Ovo je Timewarp? :rotfl:
Ludilo... pogotovu bas string, iako nije namudjen vrlo je suptilan, zvuci onako - Junovski :da: Btw, igram se ceo dan sa Jupiterom i sve mi se vise svidja. Sto potovi nekad uopste ne rade, jel to limitacija demoa ili je ponovo neka ableton nekompatibilnost :banghead: |
Quote:
Quote:
|
Quote:
Quote:
demo: Limitations:
|
Quote:
Cak sam i Computer Music Special skinuo i unistio ionako osiromaseni ratio:D Nego ,volim da sviram sa dve ruke na 5 ili vise oktava odjednom a ne da skacem iz oktave u oktavu ....:) Napravio sam jos jedan bolji demo sa arpeggio bassom i Tangerine Dream sekvencom pa cu da okacim kasnije;) |
Arpovi su meksi od Moogova i meni je to cak odredjena prednost-
pogotovo za padove i string machine zvukove . Mada ne boj se i za bass i leadove-drmaju bolje nego Arturia ;) Novi TD demo od mene-poslusaj kako sam na kraju otvorio filter a resonance izbija u prvi plan(ocigledna razlika izmedju Arturia emulacije i Timewarpa 2600) http://download.yousendit.com/EBE606612DE73893 |
Interesuje me sta ce Clusterchord da kaze za autenticnost "Arp" zvuka:)
|
Quote:
RM |
Quote:
RM svaka cast.ovo je sustina :rotfl::rotfl::rotfl: |
Evo da se nadodam..
malo sam probao Arturiu Propheta i usporedio s svojim P5-icama.. svasta si ti programeri ufuraju u glavu a onda jos markenting to napuca i na kraju to previse kosta..... osim sto nacrtaju instrument i naprave isti programing protokol (+ pokoji add-on) sve u svemu ni priblizno nije pravoj stvari ..niti rev 2 niti rev 3..... ne kazem da je to neiskoristiv PLUG ali to nije isto....ja sam jedan od onih koji isprobava i ako nista drugo dogovoricu s Tomislavom da usporedimo JP8V demo i njegov JP 8..mada ne vjerujem u cudo.....(JP8 Rocks kupit cu ga jednom makar me kostao ****$) istina je da ako si date truda i malo poradite na arturijinim plugovima dobijate gotovo istiu sound s istim karakterom na svima.... Arturia plugove radi u kvalitetnijoj izvedbi i u vrhu je te tehnologije ali nije dorasla da napravi pravu stvar,,,, BTW. imate na Tomislavovom web*u Demo moga Prophet 5 Rev3.3 ...I sam Tomo kaze da je to bomba...pa usporedite sami ...... :D |
All times are GMT +1. The time now is 07:33 AM. |