![]() |
Re: Acustica Audio Nebula 2
Kolega FMDR!:)
Naravno da sam to sve uradio, jer kako bi se inace logovao.. |
ne znam gde bi mogao biti problem, posle logovanja i upisivanja broja pri downloadu, sve radi ok. Pokusaj iz drugog browsera...
|
pishe da aktivacija nastupa u roku od 24 sata
|
Koliko se secam, ja sam odmah skinuo i plug i banke. Mozda su nesto promenili u medjuvremenu...
|
Meni kaže ovako:
File Access Denied! This file can be viewed by BETA TESTER Only |
Usao si u pogresan deo sajta, na tom delu su samo beta testeri, pokusaj ovako: http://www.acusticaudio.com/modules....le=nebula2free
prvi download odozgo |
Izgleda da je problem bio u ne znam cemu, jer kad sam probao kasnije (nakon jedno 6 sati), moglo je da se prodje u DL.
|
Quote:
|
Naaaajzad!
Ne znam koliko sam puta rušio instalaciju - standardni (default) setup ne prepoznaje VST folder (u mom slučaju Steinberg/VST Plugins) nego "zvizne" Nebulu gde stigne (u mom slučaju u root, C:/VST/Nebula). Pa proveravaj šta je... pa pretražuj disk... pa otvaraj .pdf help, pa sam tamo tek iz trećeg izbunario da se u drugom (valjda beše drugi) koraku instalacije ide na "Change" da bi se Nebuli "nacrtalo" gde da se upiše. Na sreću, baš je sladak VST. Nije napadan, čini mi se vrrrlo suptilan, i meni lično ne "ždere" tako puno resursa, možda nešto nisam uključio kako treba? |
not bad guys...ovo će izgleda moći fino da se koristi...kad nabavim core duo ma?inu:da:
|
All times are GMT +1. The time now is 04:31 PM. |