Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Va?no Prije Davanja Kritike (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=16473)

Danny Lou 12-11-2007 10:34 PM

Re: Va?no Prije Davanja Kritike

:hm, hm::dance:

nee 01-10-2008 02:11 AM

Ja bih samo dodao na ovo dole da ako je neko 3 godine tucao kamen i onda te pita kako ti se svidja, ti ces da ga udostojis jedan post na forumu sve i da skulptura ne valja. Ako je tucao kamen 15 minuta i ne valja skulptura, onda je to klasican spam.

Bottom line svako ko se potrudi zasluzuje komentar ako si vec proveo neko vreme razmisljajuci o tome sto je stvorio, ne mora afirmativan. Ako nista drugo ono zbog empatije - skoro svako zna kako je strasno biti ignorisan dok se trudi da uspostavi komunikaciju.

Quote:

Originally Posted by SHIVA (Post 147833)

Composition is first a matter of craftsmanship - refined use of the materials - and only subsequently enters the domain of art: Judging artistic worth in the absence of craft is simply too unreliable.

To shto je netko 3 godine tuckao kamen da bi napravio skulpturu apsolutno ne utjeche na umjetnichku vrijednost skulpture. Trud treba uvijek cijeniti neovisno o rezultatu. Dobra volja, rad i predanost su vrijednosti same za sebe.

cAAc 01-10-2008 07:28 PM

Re: VaŽno Prije Davanja Kritike

nazalost nisam od onih koga ce kritika da urazumi ali su mi interesantne reakcije drugih i njihovi komentari i naravno ne vidim sebe kao umetnika nego kao nekog ko mora da loopa ili ce da shizne jer je to jedina stvar koja me cini srecnim

nee 02-10-2008 01:27 AM

Pa takav sam i ja. Verujem dosta ljudi ovde zeli da preko muzike komunicira i ne tretira svoj rad kao neko savrsenstvo u koje se ne dira. Tako da je lepo kad nekog ne mrzi da kaze sta misli, pa makar to bilo pljuvanje i sve najgore, nema veze :). Najgore je emotivno i kreativno kad te niko ne udostoji ni pljuvanja ...

Quote:

Originally Posted by cAAc (Post 218850)
nazalost nisam od onih koga ce kritika da urazumi ali su mi interesantne reakcije drugih i njihovi komentari i naravno ne vidim sebe kao umetnika nego kao nekog ko mora da loopa ili ce da shizne jer je to jedina stvar koja me cini srecnim

cAAc 02-10-2008 01:55 AM

Re: VaŽno Prije Davanja Kritike

Quote:

Originally Posted by nee (Post 218921)
Pa takav sam i ja. Verujem dosta ljudi ovde zeli da preko muzike komunicira i ne tretira svoj rad kao neko savrsenstvo u koje se ne dira. Tako da je lepo kad nekog ne mrzi da kaze sta misli, pa makar to bilo pljuvanje i sve najgore, nema veze :). Najgore je emotivno i kreativno kad te niko ne udostoji ni pljuvanja ...

Bitno je sve to ali ne treba da bude najbitnije niti je neko merilo jer ljudi kad komuniciraju recima ne kapiraju se kako treba ,a tek kako ce da shvate sta si ti hteo nekom pesmom da porucis ako si uopste hteo ..mozda je bilo klasicno praznjenje ..Verovatno je to mnogo bitnije kod ljudi koji zele da ostvare neki komercijalni uspeh ,mada neka pohvala ili neki inat mogu da budu dobra motivacija i pokretaci .
Desavalo mi se da aploadujem stvar i da posle deset minuta prsnem sto nema komentara :shock: :rotfl: ,suludo ..Ali tad mi sama muzika i nije bila toliko bitna koliko to nesto sto ce da me iznervira ili oraspolozi da bi se pokrenuo .

All times are GMT +1. The time now is 09:47 AM.