![]() |
Re: Va?no Prije Davanja Kritike
:hm, hm::dance:
|
Ja bih samo dodao na ovo dole da ako je neko 3 godine tucao kamen i onda te pita kako ti se svidja, ti ces da ga udostojis jedan post na forumu sve i da skulptura ne valja. Ako je tucao kamen 15 minuta i ne valja skulptura, onda je to klasican spam.
Bottom line svako ko se potrudi zasluzuje komentar ako si vec proveo neko vreme razmisljajuci o tome sto je stvorio, ne mora afirmativan. Ako nista drugo ono zbog empatije - skoro svako zna kako je strasno biti ignorisan dok se trudi da uspostavi komunikaciju. Quote:
|
Re: VaŽno Prije Davanja Kritike
nazalost nisam od onih koga ce kritika da urazumi ali su mi interesantne reakcije drugih i njihovi komentari i naravno ne vidim sebe kao umetnika nego kao nekog ko mora da loopa ili ce da shizne jer je to jedina stvar koja me cini srecnim
|
Pa takav sam i ja. Verujem dosta ljudi ovde zeli da preko muzike komunicira i ne tretira svoj rad kao neko savrsenstvo u koje se ne dira. Tako da je lepo kad nekog ne mrzi da kaze sta misli, pa makar to bilo pljuvanje i sve najgore, nema veze :). Najgore je emotivno i kreativno kad te niko ne udostoji ni pljuvanja ...
Quote:
|
Re: VaŽno Prije Davanja Kritike
Quote:
Desavalo mi se da aploadujem stvar i da posle deset minuta prsnem sto nema komentara :shock: :rotfl: ,suludo ..Ali tad mi sama muzika i nije bila toliko bitna koliko to nesto sto ce da me iznervira ili oraspolozi da bi se pokrenuo . |
All times are GMT +1. The time now is 09:47 AM. |