Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   Reprezentativna HC produkcija (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=16303)

OFF 18-12-2006 11:55 AM

Re: Reprezentativna HC produkcija

Quote:

Originally Posted by Arthur
HC... hmm pa te?ko, pojeo ga je new metal, srodi?e se i spoji?e se. Ako su ljudi zadrti ljubitelji starog, nena?minkanog HCa, dr?i se Biohazarda, Rage'a, BodyCount'a i sličnih stvari. Ja sam radio ne?to ?to je modernije i na granici je ta dva sveta, i pritom redovno slu?ao i analizirao System of a Down (čika Rubin), SLipknot (la?em, njih sam skoro otkrio i odlepioo!), RaMMStEIN (skupo je skupo!), i poprilično mnogo Deftonse, KillSwitch engage i slično.. vidi?, stvarno, koliko je numetal pojeo Hc... u?as

Uploadovacu delic grubog mixa da cujete kako je sad...... svaka sugestija dobrodosla. Mislim da cu od Limp Bizikta i slicnih ipak malo pobeci pri uporedjivanju.....

dvuckovic 18-12-2006 10:34 PM

Deftones je zakon!

MHz 18-12-2006 11:22 PM

Quote:

Originally Posted by OFF
Mislim da cu od Limp Bizikta i slicnih ipak malo pobeci pri uporedjivanju.....

Zashto?

OFF 18-12-2006 11:42 PM

Quote:

Originally Posted by mhz
Zashto?

Cuces kad uploadujem nesto, prilicno mi je stilski razlicito

Arthur 19-12-2006 01:38 AM

Quote:

Originally Posted by dvuckovic
Deftones je zakon!

jest
uvek, ali uvek me preseče Change(in the house of flies) i my own summer.. auuu kakav sner... ko cepanje drva, i mnogo mnogo gusto pakovane emocije...stravično..

Arthur 19-12-2006 01:39 AM

Quote:

Originally Posted by Arthur
jest
uvek, ali uvek me preseče Change(in the house of flies) i my own summer.. auuu kakav sner... ko cepanje drva, i mnogo mnogo gusto pakovane emocije...stravično..

a tek oni malko duže otvoreni attackovi na kompresorima gitarskih grupa da kad sve krene u vražju mater, prvo začuješ "ŽLJUMP!", pa tek ondak rifčine u ravnom tepihu.. to sam tek sa waves sslom uspeo da napravim kako mi se sviđa ;)

Danny Lou 21-12-2006 01:13 PM

pokusaj naci na netu, grupa se zove Step Wolves (mislim da je tako nesto) a pjesma je VIBE. isto tako poganjaj grupu Methods of Mayhem ali ni malo vise naginju na rapcore. ali svaka preporuka za prvu pjesmu, cuces, ROCKS!

fipke 27-12-2006 06:10 PM

ako te interesuje bas madball - produckcijski najskuplji i najbolji album je hold it down iz 2000. - tape, 9098i, i matt henderson - sta ces vise u zivotu!!?!

posle toga usledio je jos jedan ep u istoj varijanti (nyhc) - dok ih ovaj kreten zeuss nije unistio sa poslednjim albumom (legacy) uz pro tools, trigerovanje i l2....fuj!

OFF 27-12-2006 06:22 PM

Quote:

Originally Posted by fipke
ako te interesuje bas madball - produckcijski najskuplji i najbolji album je hold it down iz 2000. - tape, 9098i, i matt henderson - sta ces vise u zivotu!!?!

posle toga usledio je jos jedan ep u istoj varijanti (nyhc) - dok ih ovaj kreten zeuss nije unistio sa poslednjim albumom (legacy) uz pro tools, trigerovanje i l2....fuj!

Imam neki rezanac madball, ali mi se ne svidja zvuk previse. Tanko, tackasto.... istina, cuje se skupoca, ali nije mi to, to

silicon science 30-12-2006 11:04 AM

Quote:

Originally Posted by OFF
Snimam neki HC (gitarski, ne XXX:hyper: ), a nisam previse naslusan istog. Ima li ko kakvu preporuku za referentnu im produkciju. Dobio sam neki Madball, ali mi je ono previse shminkerski za moje vidjenje, vise mi kao neka 'skandinavska' varijanta. Ima li sta muski, sa urlanjem, dranjem, ubivanjem.......?

Obavezno preslusaj: PRONG, PRO-PAIN, RANCID, AGNOSTIC FRONT, BIOHAZARD

All times are GMT +1. The time now is 04:31 AM.