Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Ostali muzički instrumenti i studijska oprema (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=85)
-   -   Savet za osmokanalni preamp (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=16152)

Manley 07-12-2006 12:54 AM

Re: Savet za osmokanalni preamp

nego kad smo kod onyx-a, jel videste one xenyx od behringer-a :rotfl:

e jesu plagijatori extra, kao ovi nasi narodnjaci:D

Oggy 07-12-2006 12:58 AM

I to nedelju dana posle promocije Onyx-a :rotfl:

Meni nije jasno kako ih neko ne tuzi, osim, ako nemaju deal sa Mackiem da im daju neku kintu za to?

Manley 07-12-2006 01:00 AM

Quote:

Originally Posted by Oggy
I to nedelju dana posle promocije Onyx-a :rotfl:

Meni nije jasno kako ih neko ne tuzi, osim, ako nemaju deal sa Mackiem da im daju neku kintu za to?

onaj Ulli je prevarant extra....ko zna kakvu korist ima mackie od toga...boga pitaj....dal mozda onaj zlatko sa yumidi-ja zna odgovor :D

Oggy 07-12-2006 01:04 AM

"Istina je tamo negde..."

Ne mogu, a da ne primetim da je tvoja facincija Yu midijem sve veca iz dana u dan? :)

Manley 07-12-2006 01:05 AM

Quote:

Originally Posted by Oggy
"Istina je tamo negde..."

Ne mogu, a da ne primetim da je tvoja facincija Yu midijem sve veca iz dana u dan? :)

da znas....na pragu sam da se uclanim:rotfl:

Oggy 07-12-2006 01:29 AM

PA to bi ti predstavljalo definitivno prekretnicu u zivotu. A jos si i gastos, pa gde ces bolje! :D

Mada je meni to licno OK (ako se to moze tako nazvati). To si takvi ljudi i takav nacin ophodjenja je njima normalan, prirodan. Oni se verovatno zgrazavaju ovde :)

spidermusic 07-12-2006 03:27 PM

Hvala za prporuku za Mackie Onyx 800r. Za samogradnju i petljanciju oko nabavke el. komponenata nisam bas nesto zainteresovan, ali bih svakako zeleo da cujem te samoizgradjene sprave!

Nego, culi ste li nesto o onom Presonus Digimax FS preamp/ADA konverteru? Kakvi su mu preampovi, a kakva je konveryija!

Hvala svim! Cucemo se jos!!!:banghead:

spidermusic 13-06-2007 11:26 AM

Hvala svima na trudu, postao sam ponosni vlasnik Audient preampa ASP 008. Prezadovoljan sam izborom! Ko zeli moze da dodje i proba.

Pozdrav i jos jednom hvala svima! :) :) :)

OFF 13-06-2007 01:27 PM

Quote:

Originally Posted by spidermusic (Post 158164)
Hvala svima na trudu, postao sam ponosni vlasnik Audient preampa ASP 008. Prezadovoljan sam izborom! Ko zeli moze da dodje i proba.

Koja je lova u pitanju?

Manley 13-06-2007 02:00 PM

Quote:

Originally Posted by spidermusic (Post 158164)

odlican pre...probao sam jedan od kolege i bas mi se svidja kako zvuci

All times are GMT +1. The time now is 06:59 PM.