![]() |
Re: MASSIVE, BATTERY 3, FM8 i ABSYNTH 4.
jesi li probao novi library?
|
Quote:
Prvi dojam me razocarao ali sad je vec u plusu..!:rolleyes: |
e kad nabavis library onda nece biti dvoumljenja, veruj mi :)
|
Pozdrav!
Molio bih te da mi pomognes..naravno ako znas.Radi se o Battery3 dali i ti imas problema da ti se rusi Nuendo(Cubase) kad ga otvaras u projecktu. znaci projeckt na koje m imas Vsti te otvaras Battery3 i kod butanja se zamrzne.Na raznim forumima sam procitao da se ceka najnovi update..ali posto si upznat sa Battery3 mozda si vec nesto procackao..racunajuci na tvoj post o njemu..Pozdrav i hvala. |
Battery 3 extra:)
|
massive je totalno ludilo spojili nekoliko popularnih plug inova u jedno (kontakt,reaktor i absynth npr.) , znaci plug koji ti zavrsava skoro pa sve , jedina mana kao i kod svih dobrih vst-ova jeste multi midi out barem 4 nezavisna kanala bi bilo lepo (retro as-1 podrzava tj moze cak 16!) ... skroz sam odusevljen ... a oni brojevi pa obojeni su :] tako da svaka "sekcija" ima svoju boju pa se skapira o cemu se tu radi :]
odlican pos'o NI ... |
Dok na absynthu 4 kliknem na opcije - perform,patch,efect,atributes,wawe,envelope,lfo absynth mi se sruši,također i projekt u cubaseu.To mi se počelo događati prije par dana do tad sam navedene opcije mogel koristit bez problema.Se nekom dogodilo slično,postoji kakvo rješenje?
|
BATTERY 3....Sa njim prestaje moje dugogodisnje lutanje za dobrim bubnjem:)
|
Quote:
|
meni sve radi manje-vise stabilno.......veoma retko sam imao neke probleme......
|
All times are GMT +1. The time now is 03:45 AM. |